logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Zašto Body and Emotions?

Home / Zašto Body and Emotions?

Naše fizičko tijelo pravi je instrument, sama suština našeg postojanja i sredstvo izražavanja naših osjećaja, misli i naše duhovnosti. Osmijeh, kao ekspresija radosti, ljubavi, privrženosti ili rezultat dobrog vica, jedan je od ostvarivanja zadaće našeg tijela.

Ista je stvar i s plesom. On je medij pomoću kojeg izražavamo duboke emocije po kojima jesmo ili nismo djelovali. Kako je rekla Martha Graham – Pokret nikada ne laže. On je barometar stanja naše duše i govori o njemu svakome tko zna čitati.

Upravo na tome temelji se Angels Body and Emotions filozofija – povezanosti tijela s emocijama i izražavanju trenutnog stanja ženinih osjećaja kroz pokret.

Svaka žena u sebi ima bezbroj emocija i kada je slobodna izraziti ih kroz pokret, one postaju snažnije ako djeluju na nju pozitivno, odnosno nestaju ukoliko su opterećujuće.

Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena djeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija.

Svi Angels Body and Emotions® u sebi sadrže elemente tjelovježbe – kroz vježbe potpuno prilagođene ženskoj građi tijela, plesa – koji nam pomaže u osvještavanju tijela i smirivanju uma, i osobnog rasta kroz rad na sebi – osvještavanje senzualnosti, ženstvenosti, ranjivosti i ženske energije.

Angels Body and Emotions je i više od toga, to je način života, životna filozofija! Sve što naučimo u plesu prenosimo u stvarni život, posao i sve odnose. Živeći iz srca i zdjelice odnosi postaju bogatiji, u poslu ne gubimo sebe, a naučimo kako uvijek živjeti svoju istinu i prebivati u ženskoj energiji. Njegujemo ženska prijateljstva, druženja i povezanost jer samo uz pravu podršku žena može biti snažna, slobodna i potpuno svoja!