Angels studio od nedavno u svojim dvoranama nudi i brojne nove radionice koje su na razne načine povezane s osnaživanjem žena. Fizički, psihički i emocionalno.
U skladu s tim, povezale smo se s Dariom i Danijelom, koji će nam pokazati čari ACRO BALANCE discipline!

Acro balance je kombinacija akrobatske gimnastike, balansa i plesa koji se izvodi samostalno i u parovima. U pokretima se posebice ističe gracioznost, individualnost i ljepota  tijela i njegovih mogućnosti. Osim genijalne zabave, prakticiranje ove vještine potiče  osvještavanje vlastitog tijela i koordinaciju pokreta, te je prilično sličan našem konceptu vježbanja u smislu pronalaska ravnoteže uma (emocije, duha) i tijela.
Zanimljive tranzicije, koncentracija i istraživanje vlastitih mogućnosti garantirano, a sve naučeno primjenjivo je i u našim Angels Body and Emotions treninzima, kao i pole dance-u, chairdance-u (ako ste oduvijek htjele lakše baratati akrobacijama na stolici), kao i scenskim nastupima.

Pogledajte kako to izgleda na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=VCUHV-MAQXA
Iako je doista impresivan, ovaj pokret ne poznaje granice u vidu godina i fizičke kondicije, program je individualno prilagođen.

Cijena je 100 kn po osobi, a za Angelsice 80 kn. Radionica traje 90 minuta. Ponesite tajice, laganu majicu, bočicu vode i dobru volju, a za ostalo se brinu Dario i Danijela. 🙂

Dođite, probajte nešto novo i drugačije, testirajte granice svog tijela i naravno – ludo se zabavite!

 

Mjesto: Angels studio u Zagrebu, Radnička 1a, prostor VB Centra (čuvani parking osiguran)
Vrijeme: 9.05. subota u 17 sati ili 13.05. srijeda u 20 sati
Prijave: obavezne do 7.05. na maja.z@angels.com.hr ili 095/9232-470