logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Body & Emotions s ljuljačkom

Body & Emotions program s ljuljačkom osmišljen je na temelju filozofije Body and Emotions, te povezuje tijelo i emocije kroz ples koristeći sve popularniji rekvizit u obliku ljuljačke od svile.

Trenirajući na satovima programa s ljuljačkom upoznat ćete svoje tijelo još bolje, razvijati flexibilnost i snagu, te zaroniti duboko u emocije i tijelo uz pomoć muzike i ženstvenih, kružnih pokreta podržanih zanimljivim rekvizitom.

Body and Emotions komponenta pretvara ovaj trening u praksu koja nam kroz život služi kako bi se oslobodile, osjetile emocije s kojima dolazimo na trening i prihvaćanje sebe, svog tijela i svakog stanja u kojem se nalazimo – rad na tijelu za mentalno zdravlje žene. Program je stupnjevan i podržava emocionalnu transformaciju žene kroz upoznavanje senzualnosti, seksualnosti i seksipila, te snage i slobode.

Program u sebi sadrži:

Body & Emotions workout 

Senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi. Vježbe se izvode na matu uz korištenje ljuljačke. 

Ljuljačka (hammock) 

Ovaj rekvizit služi kako bi podržao žene u razvijanju povjerenja u vlastito tijelo i kako bi osjetile avanturu izvođenja jednostavnih pa i naprednih elemenata. Preuzet iz yoge i iz treninga na svili, u programu Body and Emotions hammock ili popularno ljulja, omogućuje otvaranje tijela za mekoću i fluidnost, ali i strast i slobodu kad žena stekne samopouzdanje i tehničko znanje. 

Ples

Ples na zidu, ples na podu i ples na ljuljački u jednoj prekrasnoj i inspiratvinoj kombinaciji – u početku kroz koreografiju, a kasnije i kroz slobodan, meditativan pokret omogućit će svakoj ženi da spozna dubinu svojih emocija. Birajući svoju muziku, osjećajući autentičnu sebe i plešući bez pravila – svaka žena će shvatiti da zna plesati i doživjeti pokretom autentičnu sebe.