logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

FloorDance

Termin: 11.05. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 30 eura (20 eura za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

FloorDance radionica se razvila iz pole dance pokreta koji se izvode na podu, u kombinaciji s protočnim yoga pozicijama i plesnim pokretima fokusiranim na pod poput onih koji se koriste u slobodnom plesu. Protočnost, sloboda i osjećaj vlastitog tijela glavni je motiv ovih radionica.

Namijenjeno svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. 

Uz koreografiju i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.

Vrijeme je da osvježiš svoju plesnu rutinu, da osvjestiš što još tvoje tijelo može i kako se osjećaš kad upoznaš svoj seksipil. Naglasak je na buđenju promjene u plesnim obrascima i razbijanju standardnog pokreta kako bi osvježila svoj meditativni, slobodan pokret.

Radionica se odvija jednom mjesečno (ili dvomjesečno) i obrađuje različite „teme“:  Easy Sexy, Teasy Sexy,  Wild Sexy, Strong&Sexy itd.

ChairDance 

Termin: 1.06. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 30 eura (20 eura za Angelsice)
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Ako voliš plesati, ali nisi još pronašla „svoju“ vrstu plesa.
Ako misliš da ne znaš plesati.
Ako ti treba odmak od svakodnevice i meditacija pokretom koja ćete osloboditi stresa.
Ako jednostavno želiš probati nešto novo.
Ako želiš osjetiti slobodu duha i tijela, osvijestiti i ojačati ženstvenost, senzualnost ili seksepil.
Ako želiš razbuditi svoje emocije i osjetiti pravu suštinu ženske snage.

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od nas. Opuštena atmosfera, prigušeno svijetlo i ples bez ogledala. Upravo takav pristup omogućiti će vam da se prepustite pokretu i pronađete vlastiti plesni izričaj.

Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Strastvena & SVOJA

Termin: jesen 2024
Trajanje: 5 tjedana po 2 sata
Cijena: 150 eura early bird, 200 eura tjedan dana prije početka
Za koga: prilagođeno svima neovisno o prethodnom plesnom iskustvu

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti? Potajno priželjkuješ osjetiti drugačiju sebe ali nemaš vremena ili hrabrosti?

Uhvatiš li se ponekad kako razmišljaš o onim trenucima kada si istinski osjetila vatru koja bukti u tebi, kada se sočnost života prelijevala tvojim postojanjem, kada si svjesno kročila životom, tijela slobodnog i ispunjenog energijom koja protočno teče? Možda si navedeno izgubila, a možda nikad nisi osjetila i zato ti pružam ruku da zajedno sa mnom osvjestiš sve to u sebi.

Pridruži se našoj osnivačici i kreatorici svih Body and Emotions programa – Ivki Armandi Todorović na jedinstvenom programu Strastvena & SVOJA u trajanju od 5 tjedana.