logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Body & Emotions sa šipkom

Naš najdraži program je onaj kojeg smo osmislile 2011. godine u želji da ženama pružimo mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!

Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama.  Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje će te ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama.

Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži:

Angels Body and Emotions workout 

Senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi.

Šipku 

Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha.

Ples

Ples na zidu, ples na šipci, ples na podu, pa čak i na fotelji, spaja sve naučeno u prva dva segmenta treninga u koreografiju, a nakon nje i slobodan, meditativan pokret bez pravila. Polaznice same odabiru muziku koja ih pokreće i otkrivaju tajnu za koju mnoge nisu ni znale da u njima postoji. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!