logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

FloorDance radionica

FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu.

FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.

Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

Vrijeme je da osvježiš svoju plesnu rutinu, da osvjestiš što još tvoje tijelo može i kako se osjećaš kad upoznaš svoj seksipil. Naglasak je na buđenju promjene u plesnim obrascima i razbijanju standardnog pokreta kako bi osvježila svoj meditativni, slobodan pokret.

 

Radionica traje dva sata prema slijedećem rasporedu:

  1. Uvod – osvještavanje tijela i emocije u tijelu (ovisno o temi radionice), meditacija, prepuštanje trenutku
  2. Zagrijavanje tijela plesnim pokretima
  3. Ples kroz koji se uče novi pokreti na podu i usvajaju novi koncepti transformacija
  4. Koreografija koja se pleše nekoliko puta uz istraživanje muzike
  5. Vježbe opuštanja, disanja i istezanje uz meditativni pokret

Radionica se odvija jednom mjesečno (ili dvomjesečno) i trenutno imamo Easy Sexy, Teasy Sexy i Wild Sexy.

 

Dojmovi s radionice:

 

Radionica je jedna od najboljih na kojima sam bila, baš ono što sam i očekivala. Namjeravam je i ponoviti.

 

Radionica bila izvrsna, osjećala sam se super sexy, snažno i ženstveno, te sam napravila više nego što sam mislila da ću moći (škorpion!) Svakako bi bio gušt to ponoviti, pogotovo sad kad već malo znamo i koreografiju.Veselim se i primjeniti te pokrete na “običnu” čagicu 

 

Izvrsno iskustvo prepuštanja, upoznavanja novog uz žensku podršku. Ponavljam kad će biti opet! 

 

Došla sam probati nešto novo, bez očekivanja. Možda pomaknuti još jednu granicu. A dobila sam fantastičnu zabavu, opuštenu i podržavajuću atmosferu, nove fluidne pokrete koje ću koristiti u slobodnem plesu i zadovoljan osmijeh na licu.

 

Očekivala sam laganu, ugodnu, zabavnu, novu, zanimljivu radionicu a dobila sam 100 puta više od toga. Sjajna Maja nas je vodila strukturirano ali ne striktno. Sjajne cure u ekipi, napravile smo sjajnu atmosferu, naučile puno, ozlijedile koljena, a sve govori i to da smo na kraju, nakon pojedinačnih čagi, sve skupa zajedno opet zaplesale…..