logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Inspirativne instruktorice

Educirane instruktorice i druge pripadnice tima svojom profesionalnošću i osobnošću stvaraju ugodno, toplo i obiteljsko okruženje pružajući osobnu i besprijekornu uslugu članicama kroz trening plesa na šipci i ostalih programa.

Strast prema poslu kojeg radiš i ljubav koju osjećaš prema svakoj osobi koja se nađe na treningu omogućuje da doista svaku polaznicu upoznaš i postaneš ne samo trener, već i prijatelj.

Ponosne smo na našu obiteljsku atmosferu, veselje s kojim radimo, ali i na kontinuirano educiranje u plesu, fitnessu, pole danceu, kineziologiji i psihologiji.

Uz instruktorice, tu je i founderica Angelsa Ivka Armanda Todorović i njena desna ruka MAJA Zagorac:

Maja Zagorac

Maja je dobri duh našeg Angelsa. Vrlo brzo upamtit će vam lice, nakon toga ime, a vrlo malo će proći do toga da vam zna napamet i mail adresu i broj cipela. Ona pazi da sve klapa kako treba, da su svi dobili što trebaju i da nam na treninzima ništa ne nedostaje. Osim što brine o svim tehnikalijama, Maja je kreativka koja uređuje i naše online kanale, a svakodnevni susret i komunikacija sa ženama različitih profila i godina je puni na neki poseban način i tjera dalje na rad na sebi.

 “Angels je moja pozitiva koja me tjera dalje i ne da mi da odustanem. Uz njega istražujem sebe, pomičem granice, rastem i presretna sam što mi to daje priliku bar na trenutak našim klijenticama uljepšati dan!”

Ivka Armanda Todorović

Ivka je kreatorica Angels Body and Emotions kocepta i filozofije. Nakon što je radi ovog posla napustila karijeru u PR-u shvatila je da je pronašla svoj poziv. Ivka vodi cijeli Angels tim, s Majom kreira online sadržaje, vodi nekoliko grupa, a najveće su joj zadovoljstvo Emotions radionice i individualni satovi na kojima žene vodi u neslućene dubine pokreta, plesa, strasti i emocija. Koncept 12 emocionalnih ikona rezultat je njenog dugogodišnjeg rada sa ženama i spajanja svih saznanja o ženskoj psihologiji i tijelu. Ivki šaljete mail kad zapnete u emocijama i otporima i kad želite kroz ples još dublje poraditi na sebi.

“Ja sam žena. Žena koja budi strast u drugim ženama. Vjerujem u moć i snagu koja dolazi iz ranjivosti. Vjerujem u ples kao psihoterapiju. Vjerujem u život kao strastvenu igru u kojoj se isprepleću privatno i poslovno. I vjerujem u snagu i moć ženske energije, podrške i emocije.”