logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Je li to za tebe

Je li potrebno predhodno plesno iskustvo i kondicija za B&E programe?

Uglavnom ne. Osobito za Angels B&E Classic program. Plesno iskustvo i kondicija stječu se vremenom kroz vježbanje, ples i svladavanje elemenata na šipci od osnovnih ka naprednim.

Programi su stupnjevani, tako da su polaznice razvrstane po grupama s jednakim iskustvom.

 

Postoji li dobna granica?

Ovaj vid rekreacije namijenjen je svim ženama iznad osamnaest godina, a gornja dobna granica ne postoji. B&E koncept stvoren je da poštuje žensko tijelo, a u našem Classic programu s jednakim žarom sudjeluju i žene od 18 i one s više od 50 godina. Svaka žena zna koliko može i potiče se slušanje vlastitog tijela.

 

U čemu se trenira?

Na trening ponesite tajice ili lagani donji dio trenirke, ugodnu majicu i bilo što u čemu imate slobodu pokreta i opušteni ste. Tenisice i cipelice ostavite u svlačionici jer ćete trenirati bose.

Na tematskim Chairdance radionicama i drugim posebnim programima biti će navedeno je li potrebna dodatna oprema i kakva.

 

Kakve su to previsoke platforme o kojima svi pričaju?

Cipelice koje žene obuvaju nakon nekoliko mjeseci treniranja doći će na red kad za njih budete spremne. One nisu samo previsoke platforme nego nešto što će vam dati dodatno samopouzdanje.

U početku nisu potrebne, no vremenom one plesu daju novu dimenziju kada im se pristupa na pravi način. Cipele su namijenjene djelu Classic sata u kojem se pleše, tako da u njima niste čitav trening.

 

A šipka?

Šipka je samo jedan dio Classic programa. Njegov naglasak je na oblikovanju vašeg tijela, stvaranju dobrog osjećaja i buđenju emocija te podizanju samopouzdanja, a šipka je samo jedan rekvizit koji vam u svemu ovom pomaže. Upravo stoga ovo je drukčiji način vježbanja koji pruža izazove na šipci, ali postepeno i uz osjećaj snage, slobode i plesa.

 

Nema ogledala?

Tako je, vježbe se izvode tako da ih same osjećate bez da u ogledalu vidite svoj odraz. Na taj način vježbačice se fokusiraju na osjećaj i na sebe same, a ne opterećuju se vanjskim odrazom. Vježbe se uče neko vrijeme i pravilna tehnika usvaja se uz pomoć instruktora i osvještavanja tijela.

 

Meni je neugodno…

Osjećaj srama i neugode posve je prirodan i vrlo brzo nestaje. Atmosfera na treningu je intimna i opuštajuća – lagano osvjetljenje, glasna i ugodna muzika i ono najvažnije – nema ogledala!

Classic trening namijenjen je svakoj ženi, pa čak i onim ženama koje nikad nisu plesale i misle da to ne mogu ili osjećaju sram i neugodu pri pomisli na šipku. Na pravom ste mjestu.

 

Što je to Emocionalna Ikona

Emocionalne ikone su svojevrsni emocionalni tipovi plesa. Naime, svaka žena kroz ovaj pokret i ples otkriva svoju glavnu žensku ikonu koja joj je najprirodnija. Otkrivajući Nju, žena upoznaje sebe i daje si dozvolu da otkrivene karakteristike i emocije prenosi i u svoju svakodnevicu te uči kako upoznati, osvjestiti i integrirati različite dijelove svoje osobnosti.

 

A ako još nisam sigurna?

Zovite nas, pišite, istražujte ili pošaljite upit za intro sat na kojem je moguće vidjeti dio priče. A ako budete stvarno uporne, možda vas pustimo i da škicnete neku od starijih grupa.