logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

ChairDance online radionica

Home / Angels Body and Emotions  / ChairDance online radionica

O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate. Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.

 

Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od vas.​ ​Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.

Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima!

 

CIJENA: 15 eura

PODACI ZA UPLATU:

Udruga Volim Ples
Teškovec 8, 10 090 Zagreb
Iban: 8224020061100593823
Swift: ESBCHR22
Svrha ​p​laćanja: radionica

Online trening s linkom na youtube dostupan je nakon vidljive uplate.

 

 

ŠTO ĆEŠ SVE DOBITI?

Prvi video – predavanje Žensko tijelo – Ženska seksualnost (uvod u radionicu, ples kao način buđenja seksualnosti, tijelo kao alat duhovnog razvoja, upute za ples).

Drugi video – zagrijavanje (obavezno se prije izvođenja vježbica i koreografija zagrijati  prema uputama u ovom videu).

Treći video – Radionica – ples i učenje plesnih elemenata po segmentima, spajanje u cijelu koreografiju, ples demonstracija.

Četvrti video – Istezanje – koliko god puta otplesale koreografiju, obavezno se za kraj istegnite kako bi spriječile ozljede i eventualne bolne mišiće.