logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

ChairDance radionica

O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate.

O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate. Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.

 

Ako voliš plesati, ali nisi još pronašla „svoju“ vrstu plesa.
Ako misliš da ne znaš plesati.
Ako ti treba odmak od svakodnevice i meditacija pokretom koja ćete osloboditi stresa.
Ako jednostavno želiš probati nešto novo.
Ako želiš osjetiti slobodu duha i tijela, osvijestiti i ojačati ženstvenost, senzualnost ili seksepil.
Ako želiš razbuditi svoje emocije i osjetiti pravu suštinu ženske snage.
Ako imaš 18 – 108 godina

ONDA JE OVA RADIONICA ZA TEBE!

 

Što ćeš još dobiti:

 

  • playlistu za plesanje kod kuće
  • video snimku koreografije
  • pokrete koje ćeš sama kombinirati kasnije kako ti želiš
  • dva sata dobre zabave uz aktivno kretanje

 

Dojmovi s radionice:

 

Trening pun pokreta i slobode u zadanoj koreografiji. Uđeš umoran i prazan jer je kraj tjedna, izađeš mokar do kože, ispunjen i sretan. Najbolji način da provedeš subotu predvečer u sjajnom društvu na inspirirajućem mjestu.

 

Preporučujem od srca… definitivno vrijedi svake kapljice znoja ostavljene u dvorani! Iskustvo stvarno nije potrebno i nema mišića koji ostane pošteđen… a osjećaj nedjeljnog buđenja nakon razgibavanja na stolici – neprocjenjivo! I naravno tu je jedna i nezamjenjiva Saša!

 

Nakon radionice uvijek imam nekakav osjećaj postignuća, feeling da sam nešto dobro odradila i da sam napredovala… Osim dobrog unutarnjeg osjećaja moram spomenuti i ugodan umor poslije – mišići su radili, tijelo se oznojilo, vibrira, a ni u jednom trenutku tijekom treninga mi ništa nije bilo teško ili iscrpljujuće.

 

Koreografije su vrlo efektne i plesne. Bilo je nekih elemenata za koje sam mislila dok sam gledala prezentiranje da ih neću baš tako lako svladati, a opet, kroz sitne trikove koje nas je Saša naučila i savjete koje nam je dala uspjela sam izvući jako puno iz sebe i svog tijela.