logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Classic plesni program sa šipkom – intro & upisi

Home / Angels Body and Emotions  / Classic plesni program sa šipkom – intro & upisi

Upoznaj Angels Body & Emotions Classic – plesni program sa šipkom i napokon se prepusti svojoj ženstvenosti, senzualnosti, seksipilu i seksualnosti na poseban i nježan, a opet izazovan način. Prijavi se na besplatno predavanje i probni sat u srijedu (9.09.) u 20:30 sati ili četvrtak (10.09.) u 18:15 sati.

Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje će te ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama.

 

Naš najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži:

Workout
Senzualna i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi.

Šipku
Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha.

Ples
Ples na zidu, ples na šipci, ples na podu, pa čak i na fotelji, spaja sve naučeno u prva dva segmenta treninga u koreografiju, a nakon nje i slobodan, meditativan pokret bez pravila. Polaznice same odabiru muziku koja ih pokreće i otkrivaju tajnu za koju mnoge nisu ni znale da u njima postoji. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva!

 

U nastavku klikni na video i poslušaj odgovore na najčešća pitanja!