logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Ostani doma i otpleši svoj trening

Home / Angels Body and Emotions  / Ostani doma i otpleši svoj trening
Angels Body&Emotions

Ostani doma i besplatno vježbaj Feminine Flow i Chairdance trening online

 

Pozivamo vas da pratite naše besplatne video treninge i barem na pola sata iskopčate um, spustite se u tijelo i uživate u svojoj ženskoj energiji.
Video treninge izbacujemo na našem Youtube kanalu i to utorkom i petkom. Utorkom je na rasporedu Chairdance, plesni trening koji će vas razgibati i rasplesati, a za koji vam je dovoljna samo stolica i dobra muzika. Petkom je pak na rasporedu Feminine Flow – workout koji kombinira kružne plesne vježbe i yogu, fokusirajući se na izvođenje vježbi polako, uz muziku, i bez ogledala. Oba treninga razvijaju fleksibilnost, mobilnost i ono najvažnije – stvaraju dobar osjećaj uz dopuštanje protoka emocija.

Link na playlistu s treninzima pronađite Ovdje a prije vježbanja pogledajte uvodni video.

 

Više o Feminine Workoutu:
Feminine je savršeni spoj tehnika disanja, meditacije, asana i plesnih senzualnih pokreta. Omogućuje ženi prisutnost u sadašnjem trenutku, duhovno buđenje kroz tijelo, svjesnost o tijelu te upoznavanje s vlastitom ranjivošću, senzualnošću, seksualnosti i ženstvenosti.

Je li to fitness?

I da i ne. Fitness industrija danas je usmjerena na gubitak kilograma, izgrađivanje opakih fitness tijela i općenito je najčešće više usmjerena na mušku energiju, linearno kretanje i “pumpanje”. Feminine workout usmjeren je na uživanje u samom pokretu, plesu i poštivanju ženskog bića. Program je usmjeren na to kako se žena OSJEĆA a ne kako IZGLEDA.

 

Više o Chairdanceu:
Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima

Online Chairdance je za tebe:

Ako se želiš baviti fizičkom aktivnošću, a klasični treninzi snage te ne motiviraju… Ako voliš plesati, ali nisi još pronašla „svoju“ vrstu plesa Ako misliš da ne znaš plesati Ako ti treba odmak od svakodnevice i meditacija pokretom koja će te osloboditi stresa. Ako jednostavno želiš probati nešto novo. Ako želiš osjetiti slobodu duha i tijela, osvijestiti i ojačati ženstvenost, senzualnost ili seksepil. Ako želiš razbuditi svoje emocije i osjetiti pravu suštinu ženske snage.

 

Treninzi su za sad dostupni svim ženama besplatno. Pretplatite se na kanal kako bi vam stizale obavijesti o novim treninzima.

Također, svake srijede šaljemo tekstove Ivke Armande Todorović namijenjene samo pretplatnicama na naš newsletter. U newsletterima obrađuju teme preosjetljivosti, plesa, ženske energije i trenutno, naravno, sve vezano uz hendlanje izolacije, straha i anksioznosti u ovim čudnim vremenima. Na newsletter se možete prijaviti Ovdje

Ako nas želite potaknuti da i dalje snimamo videe i pomoći nam u tome, možete uplatiti donaciju na račun:

Udruga Volim Ples, Teškovec 8, 10 090 Zagreb, IBAN: 8224020061100593823