logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Ples oslobađa tijelo, umiruje um i širi svjesnost o našoj ženskoj prirodi. U našem se studiu pleše na šipci, ljulji, na podu i na stolici i to uvijek i bez iznimke bez ogledala. No, kad žena osvijesti svoju unutarnju ljepotu, poželi je osloboditi i prema van. Vidjeti se tuđim očima.

 

S tim na umu, u suradnji s fotografom Ratkom Mavarom, razvile smo projekt fotografiranja pokreta i plesa, i nazvale ga PHOTOBOMB. PhotoBomb je omogućio ženama koje nikad nisu imala prilike stati pred objektiv da zabilježe trenutak u vječnost. Ples je predivan medij za oslobađanje, a fotograf poput Ratka uspijeva ga uloviti u trenutku dok traje i tako prikazati žensku ljepotu, samopouzdanje i snagu u jednom škljocaju fotoaparata.

Meditativan pokret i meditacija u pokretu su naš način rada oduvijek, a fotografija te trenutke čuva zauvijek. Za ovo su se odlučile žene različitih dobi i plesnog iskustva i niti jedna nije požalila. Ono što govore jest da prvi puta sebe vide na neki drugačiji način, kao predivna ženska bića.

Vrijeme je da žene danas shvate da je njihova seksualnost ljepota koju treba slaviti. I da osjete kako je to kad se žensko tijelo slavi zbog njene prirodne ljepote i svih nesavršenosti i mana, a ne kao savršena slika mladosti i savršenstva.

Žene koje su se fotografirale u sklopu plesnog projekta Dance Art Photo kažu da im je to jedno od najljepših životnih iskustava:

„Nikad sebe nisam promatrala na ovaj način. Kad gledam slike vidim da sam to ja, a opet sam potpuno drugačija. Osjećaji treme koji su me drmali uopće se ne vide. Ovo ću čuvati do duboke starosti.“
Daniela, 48 godina

„Ratko i cure su me opustili, nasmijali i natjerali da zaboravim da ovo nikad nisam radila. Fotografije su obrađene i uljepšane, ali zadržana je moja istinska priroda. Vidim sebe i svoju strast u fotografijama.“
Ivana, 45 godina

„Zahvaljujem vam se na čitavom doživljaju, podršci i predivnim fotkama. Što se mene tiče možete ih objavljivati u sklopu svog rada ako to želite. Preporučit ću Photobomb svakoj ženi, jer je doživljaj oslobađajući, podržavajući i osnažujući. „
Andrea, 52 godine

„Meni je bilo kao da sam otišla na neko ludo zabavno druženje sa turbo kreativnim ljudima, koji me potiču da izrazim sebe kroz pokret i tako za vječnost zabilježim svoju stvarnost sada.
Divno, divno divno! Ratko i Ivka u paketu poticaja, kreativnih ideja i pozitive, pa di nas neće povući u najbolje verzije sebe. Uz vas je ovo baš izgledalo kao poseban poklon samoj sebi.“

Marina, 42 godine