logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Summer body

Svaka žena ima tijelo spremno za plažu jer svaka žena je lijepa na svoj način. No ako želiš OVO ljeto biti u najboljoj mogućoj formi i dovesti tijelo do njegove bolje verzije, pridruži nam se SADA! Jedinstveno osmišljen i dobro promišljen spoj kardio treninga i treninga snage s after burn efektom i vidljivim rezultatima.

Summer body

nije samo priprema za vruće ljeto i badić u kojem se fokusiramo na tipično ženska problematična područja već individualni trening u grupi zahvaljujući kojem ćeš regulirati prehranu, steći zdrave navike, uživati u vježbanju uz motivirajuću muziku i educiranu trenericu koja će te sigurnim putem voditi do tvog osobnog cilja.

Program uključuje: 

  • dinamični trening uz puno kretanja koji spaja aerobic niskog intenziteta i pi – yo workout – dva puta tjedno u trajanju od sat vremena
  • analiza stanja – kondicija, mjerenje, prehrana
  • postavljanje individualnog cilja za svaku vježbačicu posebno i u skladu s ciljem planiranje prehrane te pristup ciljanim zonama u toku treninga (dio treninga u kojem svaka vježbačica radi ciljane vježbe neovisno o drugima)
  • UPITNIK prema kojem se postavlja individualni i ostvarivi cilj – vježbanje i prehrana
  • osobni pristup, praćenje i bodrenje od strane instruktorice – mailovi i praćenje te prilagođavanje prehrane.