logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

U ovo vrijeme više od svega nam je potrebno mjesto gdje ćemo zaboraviti vanjski svijet i posvetiti se nečem dubljem, što hrani dušu i puni srce. Ako tome dodaš glazbu, slobodan pokret, predivne žene koje će biti tvoj oslonac i studio koji odiše toplinom doma, mislimo da tvoja potraga završava ovdje 🙂

Mi ne znamo koja je tvoja priča, ali želimo da nam je ispričaš kroz pokret. Korak po korak, dok te nježno držimo za ruku i pokazujemo put koji smo i same prošle.

Tvoja priča je samo tvoja.
I možda je kroz život bilo nebrojeno puno boli koja te slomila. Možda si sebe zapostavila radi drugih jer si mislila da tako treba biti. Možda si se smatrala drugačijom, nedovoljnom, nedostatnom. Sve tvoje manje je vrijedilo od tuđeg.

A možda je tvoj život bogat blagostanjem od prvog trena. Nepovoljne situacije tek povremeno prohuje i ostavljaju tek malen trag na srcu i tvojim godinama. Dobar život, ispunjen ljudima i trenucima koji te bogate. Možda nemaš velike želje i biraš ostatak provesti na isti način.

Svaka priča je drugačija. I svaka je posebna.
I onda tako spletom okolnosti put te navede u jedan mali studio. Nemaš očekivanja. Ili ih imaš milijun. Bojiš se jer se ne vidiš ni u najluđem scenariju kao stalna polaznica. Možda si prije odustajala od svega na što si krenula jer ništa nije probudilo onu iskru nedostajanja za svakim idućim povratkom.
Nikad nisi plesala, nisi fleksibilna, ne voliš onaj odraz u ogledalu jer uvijek je nečeg premalo ili previše. Smijat će ti se. Neće te prihvatiti pa ćeš se osjećati još gore…

A možda si se i bavila raznim aktivnostima. I plesala i vježbala i nastupala i uživala u svakom pogledu u ogledalu.
Kojoj god skupini pripadaš, sva očekivanja, svaku misao, svaku osudu ili pretpostavku ostavi na pragu našeg studia. Krenimo korak po korak, zajedno. Dopusti nam da te u polumraku dvorane, bez ogledala, povedemo u svijet otkrivanja tebe same. Da osjetiš davno zaboravljenu sebe ili upoznaš autentičnu sebe. Da spoznaš slobodu svog tijela kroz pokret i svaku upoznatu blagodat preneseš i u svoj život. Da ispričaš svoju priču pokretom…

Upoznaj Angels Body and Emotions Classic – plesni program sa šipkom, koji će ti sve to omogućiti. I napokon se prepusti svojoj ženstvenosti, senzualnosti, seksipilu i seksualnosti na poseban i nježan, a opet izazovan način. Prijavi se na besplatno predavanje i probni sat u četvrtak (4.03.) u 20:30 sati ili petak (5.03.) u 19 sati.