logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

10 godina.

Kada biste nas tražile da opišemo kako se sada osjećamo, vjerojatno bismo po prvi puta ostale bez riječi. Toliko riječi izlijemo pred vas na svakom treningu, vođene osjećajem iz dubine duše, onim koji emocije pretače u riječi. Pišemo vam uvijek otvorenog srca, vođene iskustvom vlastitih brodoloma, koji vode do milijun ispisanih slova. A sada, sve što osjećamo je duboka zahvalnost. Sklopljene ruke, uz najšareniji osmijeh na planeti i misli na jedinu prošlost u koju uvijek želimo otploviti mislima. Prošlost u kojoj je zagrljaj neizostavan dio dana, u kojoj suze služe kao alat čišćenja duše, u kojoj je pogled na svaku ženu pun istinske blagosti i suosjećanja.

Ovaj je studio rođen iz čiste zahvalnosti. Objasnit ćemo vam što to znači. Kada radiš posao koji je iznjedrio iz one iskre koja srce čini živim, posao koji živi od zagrljaja, toplih očiju i riječi stvorenih iz čiste ljubavi žena koje su pronašle sebe, tvoje dijete postaju obična četiri zida. Četiri zida izgrađena zahvalnošću. Dati drugim ženama ruku, kako bi zauzvrat dobile onaj “vratila sam se sebi” pogled – to je jedini razlog postojanja ovog studija, jer unutar ta četiri zida nježno iskre one male pobjede svake od vas. I to ga održava na životu.

 

Deset godina svakoj ženi koja je ušla u naše carstvo poklonile smo jednu magičnu kutiju. I to je zapravo sve što smo učinile za svaku od vas. U toj kutiji nalazi se sve što vi jeste. Vaša moć, životna snaga, sloboda koja je utkana u svaki atom vašeg bića. U toj kutiji nalazi se ljepota vašeg duha, blagost kojom prelijevate ljubav na čitav svijet, nježnost kojom grlite snažno. Ona krije senzualnost vašeg tijela boginje, energiju seksipila rođenog u bokovima i zdjelici, vrckavost djeteta i brižnost majke. Isto tako, ta kutija u sebi nosi i sve vaše tame, posramljene odluke, bolne slike, tugu prošlosti koja nagriza sadašnjost, strah pretvoren u prihvaćenu stvarnost. Vuče u ponor, ali i udiše život koji sanjate. I sve je zapravo na vama – otvoriti je ili pospremiti za neke druge, hrabrije živote. 

 

Ali mi vas vidimo. Oh, kako vas samo vidimo. I znamo da vi ne mislite tako. Vidimo vas već na intro satovima i prvim treninzima, bez ijedne izgovorene riječi. Vaša tijela pričaju nam priču, odaju tajne, pjevaju stihove puta kojim ste kročile. Istovremeno osjećamo zrnce tuge i svemirsku sreću. Tugu jer ste kroz život pobjegle od boginje u sebi, a sreću jer ste stigle na mjesto gdje ćete toj boginji udahnuti novi život. Sve je zapravo na vama i izbora su dva – skinuti poklopac i dozvoliti da vas obuzmu svi okovi nataloženi kroz godine, pa posustati i potiho koračati kroz život ili skinuti poklopac i kroz okove izroniti veličanstvenost ženskog tijela i duha i otkriti sve one svoje dubine koje samo čekaju da budu otkrivene.

Volimo vas. Vi ste Angels. Komadić puzzli bez kojih nismo potpune. Vjetar u naša snažna, ali i ranjiva leđa. Kroz vas i mi širimo krila i s vaših ramena gledamo u budućnost ispunjenu ženama koje su pronašle put do sebe.

 

Sretan nam rođendan!