logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Ljubav je pokretač svega što postoji, svega što nas okružuje. Diže nas iz naših najmračnijih dubina, takvom lakoćom da pomislimo da sanjamo. Daje snagu kad pomislimo da je nepovratno nestala i grli tihom, ali najsnažnijom podrškom. Svuda je gdje krenemo i kad skinemo tamnu mrenu satkanu od životnih tegoba, možemo je vidjeti na svakom milimetru našeg puta. U vlasi trave pored puta kojim svakodnevno hodamo, slučajnom osmijehu prolaznika, suncu koje nam obasjava lice, šumu nemirnih valova, pozivu prijateljice koja samo provjerava kako si… Često je najviše tražena u drugoj osobi, a najmanje u odrazu u ogledalu. Ona najvažnija ljubav koja nježno šapuće “volim te” i kad si sama sebi najgora i kada od nikog to stoljećima nisi čula.

Ovog mladog mjeseca krenut ćemo u smjeru ljubavi. Mladi mjesec označava nov početak, donosi svježinu i potiče na okretanje nove stranice, a idealan je za manifestiranje želja. Ovog puta, naša želja neka bude ljubav, u bilo kojem obliku.

Kada pomisliš na tu božansku emociju, što osjetiš u srcu?

Kakvu ljubav priželjkuješ?

Kakve manifestacije osjećaš u tijelu pri pomisli na nju?

Želiš li osnažiti onu duboku ljubav prema sebi ili pronaći osobu s kojom ćeš dijeliti svoj put?

 

Što te očekuje na radionici New Moon LOVE:

  • ugodna atmosfera i večer u društvu žena sličnih, divnih energija
  • opuštajuća meditacija za umirivanje tijela i uma
  • ispisivanje želje i otpuštanje iste
  • ritual za ljubav

 

Pridruži nam se, zabavi se  i opusti s nama, da našim udruženim energijama i uz pomoć mladog mjeseca pošaljemo želje u nebo…

Sve prijavljene dobit će upute o tijeku radionice te popis i objašnjenje svega potrebnog za ritual 🙂

 

Prijava: maja.z@angels.com.hr

Preporučena donacija: 50 kuna

 

Dojmovi s prošlog rituala:

Uživala sam u večerašnjoj radionici. Osjećam se mirnije, a prostor zaista djeluje kao očišćen. Mali rituali oslobodili su pozitivnu energiju!

 

Hvala ti na organiziranju i vođenju ove meditacije, kao i malim ritualima koji čine veliku razliku. Jako dugo radim na sebi i moj mozak je velikim dijelom usvojio koncept u kojem idem baš u smjeru svoga straha da bi naučila nešto novo o sebi i svijetu. 🙂 Na meditaciju sam se odlučila jer sam htjela pružiti podršku studiju u kojemu sam odradila iscjeljujuće snimanje, ali i zato što sam si iskreno rekla ‘ne možeš stalno pružati podršku drugima, a ne dopustiti si (ili zaboraviti) primiti istu’… i to mi je trebalo.  I to baš u onom obliku kako si to zamislila i provela. Grupna energija Žena i prilika za oslobađanje od još jednog straha/blokade. Bilo mi je onako… kao da sam s vama kod kuće, duhovno skroz povezano i podržavajuće i doslovno sam odahnula i predahnula…bez obzira što sam vidjela samo tebe. Energija se uvijek osjeti, a sve što nas vraća vlastitoj ranjivosti iz koje izlazi naša najveća snaga je – itekako dobrodošlo.

 

Jako sam ugodno iznenađena koliko je ovo večeras bilo lijepo.. Hvala ti što si mi večeras pomogla da se povežem sa svime što mi je bitno. Kao da je došlo u trenutku kad mi zaista treba!

 

Hvala ti na predivnoj radionici. ? Osobno obožavam rituale pa me svaki novi dodatno razveseli tako da sam svakako više tip za kombinaciju meditacije i rituala… Inače kad meditiram, uvijek si osiguram i ugođaj (svijećica, mirisni štapić iil aroma lampa ili tamjan)… Super mi je bio ritual s papirom i pisanje na lovorov list, skroz nova informacija ?

 

Lijepe su ti radionice i jako dobro ih radiš po mom skromnom mišljenju. ? Super mi je što sve objasniš prije u mailu, pošalješ muziku i još objašnjavaš u toku radionice tako da se možemo pripremiti prije i uživati u ritualu. I jako lijepo radiš vođene meditacije. ? Mene mjesec oduvijek privlači poput magneta i kad ga vidim jednostavno ne mogu prestati gledati u njega tako da su mi tvoje radionice odlična stvar. Lijepo je malo uroniti u svijet magije i energije mjeseca i hvala ti što nas vodiš u tom ritualu. Uživala sam u svakom trenutku. ?

 

Sinoć je bilo divno. I jako zabavno 🙂 Angels doživljavam kao pripadanje jednom čoporu snažnih i zaigranih žena. I to “čarobiranje” mi je mrak, kako kažu, gdje je magija tu su i bajke. ? Bila sam i na prošloj meditaciji za mladi mjesec i mogu ti reći da su se stvari koje sam onda manifestirala već počele otvarati. 🙂 Nismo se imale prilike osobno upoznati jer sam tek od 9 mj. u Angelsu, ali silno mi je dirljiva tvoja toplina i nježnost ?