logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Novi ciklus ONLINE vježbanja

Home / Angels Body and Emotions  / Novi ciklus ONLINE vježbanja

Koliko god smo tužne što je naše carstvo zatvoreno, veseli nas pomisao da se možemo družiti barem ovako online. Ulaziti u vaše domove virtualno i na trenutak stvoriti i osjetiti onu divnu energiju koju inače imamo u dvorani! Osim te energije, stvori se na kratko i osjećaj kao da je sve normalno iako naše srce žudi za onim pravim i opipljivim normalnim. Nadamo se da je ovo zadnji ovakav ciklus i da će idući biti u studiu!

Ako si Angelsica, sve već znaš! Ako nisi, sada je možda odličan trenutak da to postaneš! Probaj, zaljubi se i nestrpljivo s nama čekaj otvaranje dvorane! 😉

 

Što te očekuje?

WORKOUT BY FITKA – svaki tjedan drukčiji trening vlastitim tijelom za onaj pravi fizički aspekt u nama – snagu, fleksibilnost i mobilnost. I nekima najdraži dio – oblikovana guza ?

FEMININE WORKOUT – vježbe istezanja, buđenja ženske energije, dubokog disanja i sve to povezno u plesne, meditativne workout sekvence.

SEXY FLEXY – opuštajući i meditativan trening fleksibilnosti, uz muziku, uz meditaciju i nježno vođenje uz koje ćete naučiti kako se i same možete istegnuti.

MEDITACIJA – svima nam je potreban odmak od svakodnevice, a vođena meditacija nosi posebnu energiju. U svijetu ludila, povežite se s mirom i prihvaćanjem u sebi.

 

Kako sudjelovati?

Pošalji svoju prijavu na maja.z@angels.com.hr i na tvoj mail će stići podaci za uplatu nakon koje slijedi link na Zoom preko kojeg možeš sudjelovati.

 

Raspored održavanja:
SRIJEDA 20 sati – Workout by Fitka
ČETVRTAK 20 sati – Feminine Workout
SUBOTA 10 sati – Sexy Flexy