logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Wolf Moon radionica

Home / Angels Body and Emotions  / Wolf Moon radionica

Kad maštaš o svojoj budućnosti, kako to izgleda?

Jesu li mirisi božanstveni, zvukovi rajski, a slike živopisne?

Razvučeš li širok osmijeh i osjetiš li blagostanje u svakoj niti svog bića, kao da je ta želja već ovdje, kao da je ostvarena?

Osjetiš li duboku zahvalnost što se još jedna tvoja želja ostvarila jer ni na trenutak u to nisi sumnjala?

Ili pak odmah prevlada racio, i ušulja se u misli, u srce, u svaki dio tebe, i izlije po tvojim snovima crnu lavu sačinjenu od straha, sumnje, nepovjerenja, srama?

Bojiš li se izaći iz zone komfora?

 

U životu prolazimo kroz stotinu fazu, suočavamo se s bezbroj situacija, padamo i rastemo… Sve to, uključujući odgoj, obrazovanje i društvo, oblikuje nas kao osobe. I u pozitivnom, a svakako i u negativnom smislu. Nikako u smislu da nešto s nama ne valja, već da kroz život djelujemo poput spužvi koje upijaju mnogo onog što boli i sputava. I sasvim je normalno što smo s godinama sve opreznije, što moramo “prespavati” u donošenju odluka i što sve manje slijedimo srce, a sve više glavu. Ni to ne znači da nešto s nama ne valja, već da je potrebno prepoznati kada odlažemo nešto iz straha ili srama (ili koje god neželjene emocije) ili iz razloga što je za djelovanje uistinu potrebno vrijeme. 

 

Kada sanjaš svoje snove i razmišljaš o načinima na koje će ih ostvariti, koja emocija te obuzme prva? Prati li te čitavo vrijeme toplina oko srca koja se zatim širi niz tijelo, ili dođeš do zida sagrađenog od straha? Misliš li da to nije za tebe? Da nisi dovoljno dobra? Bojiš li se promjene, nepoznatog ili osude drugih? Ako je odgovor makar i na jedno pitanje “da”, uistinu bismo voljele da nam se pridružiš na ovoj radionici. Pripremile smo je za tebe, a i za sebe, jer kroz energiju žena koje nikada slučajno ne odluče sudjelovati, i mi rastemo i liječimo svoje zidove. I mi s tobom izlazimo iz zone komfora.

 

Ovaj prvi pun mjesec u godini naziva se vučjim mjesecom (Wolf moon), a ime je dobio u vrijeme kada su se Indijanci skupljali oko vatre i slušali zavijanje vukova. Odlučile smo na ovoj radionici povezati lik ove predivne životinje, s kojom mi žene imamo toliko toga zajedničkog, s knjigom Žene koje trče s vukovima, čija je autorica Clarissa Pinkola Estes. Kako kaže u knjizi: “Svi smo ispunjeni težnjom za divljinom. Naučeni smo da osjetimo sram zbog takve žudnje. No, sjenka Divlje žene još viri iza nas tijekom dana i noći.”

 

Radionica će se sastojati od meditacija u kojoj ćemo iskoristiti moć punog mjeseca i jednog magičnog rituala. Sve prijavljene unaprijed će dobiti muziku za meditaciju, priču iz knjige po kojoj ćemo raditi te popis svega potrebnog za provođenje rituala, uz detaljan opis sastojaka i njihovu svrhu.  

 

Ova radionica je za tebe ako:

  • si mišljenja da postoje određene stvari na koje ne možemo utjecati, ali duboko u sebi znaš da veliki dio ovisi o tebi
  • znaš da neke viša sila zna što je najbolje za nas, čak i kad mi to ne znamo, ali i dalje sanjaš i maštaš o ostvarenju želja tvog srca
  • si kroz život imala mnogo želja, ali si ostajala u zoni komfora jer si se tamo osjećala sigurnije 
  • te u ostvarenju tih želja koči strah od promjene ili tuđeg mišljenja, sram, nedostatak vjere u sebe i slično
  • si željna ženske energije, opuštanja i bivanja u trenutku 

 

Veselimo se razmjeni energije, miru koji ćemo buditi i otpuštanju onog čemu više nije mjesto unutar nas, kako bismo širom otvorenih srca (i ruku) krenule ka ostvarenju željenog.

 

Četvrtak 28.01. u 21 sat – Zoom

Prijava: maja.z@angels.com.hr