logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Amazonka ili ljubavnica; reci mi tko si!?

Home / Angels Body and Emotions  / Amazonka ili ljubavnica; reci mi tko si!?

Želiš odvojiti vrijeme za sebe, naučiti nešto o sebi i zabaviti se? Pridruži nam se u ženskom krugu!

U krugu povjerenja i podrške kroz meditaciju i pokret, vođeni sistemskim principima, susrest ćemo se sa ženskim arhetipovima te elementima iz kojih se nadahnjuju, osjetiti kakav je i koliki njihov utjecaj na svaku od nas te uravnotežiti njihov utjecaj.

Što su arhetipovi?

Ženski arhetipovi su univerzalni obrasci o ženama koje tisućama godina žive u kolektivnom nesvjesnom i uvelike određuju smjer naših života.
U svakoj od nas je dominantan jedan arhetip, dok je u drugoj aktivno više njih. Ponekad neki od njih bude u potpunosti paraliziran. Utjecaj pojedinog arhetipa mijenja se u različitim razdobljima života ili osobnim razvojem.
Povezujući se s vlastitim arhetipovima, osvještavamo urođene osnove vlastite ženstvenosti, temelja vlastitog identiteta. Susret s arhetipovima donosi nam nove uvide te bolje razumijevanje sebe i svojih potreba, moći i slabosti. Transformacijom i integracijom svih dijelova naše osobnosti postajemo cjelovitije i ispunjenije žene koje prihvaćaju sebe, svoje talente te svojem životu i odnosima pridodajemo novu dimenziju.

Majka, Hetera (ljubavnica, pratiteljica), Amazonka ili Posrednica (Sofija) – žena postaje potpuna i cjelovita integracijom i dovođenjem u ravnotežu svih tipova.
Pridruži nam se na sistemskoj iskustvenoj radionici s elementima meditacije i pokreta!
Utorak 26.01. u 20 sati preko aplikacije Zoom

Info&prijave: maja.z@angels.com.hr