logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Svi već znaju da je odlukom stožera u Hrvatskoj zabranjen rad mnogima, pa tako i nama. Kako bismo izgurale ovaj period neizvjesnosti i kako bismo potakle žene da i dalje, u svoji domovima ili domovima svojih prijateljica, plešu i dalje jer ples podiže i vibraciju i imunitet, odlučile smo ponuditi dvije online radionice po sniženim cijenama.

Pridružite nam se i podržite žene koje su posvetile svoj život osnaživanju i podržavanju drugih žena, uplatom i sudjelovanjem na radionicama u vrijeme koje vama odgovara (radionice su snimljene).

 

ChairDance online radionica
O​dlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate. Plešući na različite tipove muzike i istražujući vlastiti pokret upoznat ćete slobodan, strastven i ženstven pokret i razbuditi svoj seksipil, senzualnost i žensku divljinu.
Radionica je namijenjena svim ženama starijim od 18 godina i u njoj će svoje mjesto naći baš svaka od vas.​ ​Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi.
Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima!

 

 

FloorDance online radionica
FloorDance radionica je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.
Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Vrijeme je da osvježiš svoju plesnu rutinu, da osvijestiš što još tvoje tijelo može i kako se osjećaš kad upoznaš svoj seksipil. Naglasak je na buđenju promjene u plesnim obrascima i razbijanju standardnog pokreta kako bi osvježila svoj meditativni, slobodan pokret.

 

ŠTO ĆEŠ SVE DOBITI?

Prvi video – predavanje Žensko tijelo – Ženska seksualnost (uvod u radionicu, ples kao način buđenja seksualnosti, tijelo kao alat duhovnog razvoja, upute za ples).
Drugi video – zagrijavanje (obavezno se prije izvođenja vježbica i koreografija zagrijati  prema uputama u ovom videu).
Treći video – radionica – ples i učenje plesnih elemenata po segmentima, spajanje u cijelu koreografiju, ples demonstracija.
Četvrti video – istezanje – koliko god puta otplesale koreografiju, obavezno se za kraj istegnite kako bi spriječile ozljede i eventualne bolne mišiće.

Cijena – 15 eura inače, sada 10 eura (70 kuna po radionici).

Nabavi radionice na: maja.z@angels.com.hr