logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

ONLINE vježbanje s Angelsicama

Home / Angels Body and Emotions  / ONLINE vježbanje s Angelsicama

 

Bojim se. Strah me. Ima li kraja? Ne spavam. Dosta mi je. Ljuta sam. Ogorčena. Tužna. Umorna. Što god da osjećaš, izrazi to na svoj način. Ispleši taj strah, izvrišti tu ljutnju, nacrtaj tu ogorčenost, istrči tu tugu. I u ovom budi svoja. Neka sve izađe!

Mi te razumijemo i tu smo za tebe! Mjere su i dalje na snazi te je u skladu s time i naš studio zatvoren ali u online obliku smo ovdje. Nećemo kukati jer od toga nitko nema nikakve koristi nego ćemo se baciti na vježbanje u obliku u kojem to možemo! Pridruži nam se i zajedno s nama na ovaj način izbaci sve što se u tebi nakupilo.

Program ostaje isti i traje 3 tjedna. U tom periodu ćemo odraditi ukupno 9 treninga u trajanju od 40-60min. Cijena je simbolična i iznosi samo 150 kuna za KOMPLETAN program. Prijavi se i podrži nas svojom uplatom a mi ti garantiramo da nećeš požaliti!

 

Osim dobre i pozitivne energije očekuje te:

 

Workout by Fitka – svaki tjedan drukčiji trening vlastitim tijelom za onaj pravi fizički aspekt u nama – snagu, fleksibilnost i mobilnost. I nekima najdraži dio – oblikovana guza ?

Feminine workout – vježbe istezanja, buđenja ženske energije, dubokog disanja i sve to povezno u plesne, meditativne workout sekvence.

Sexy Flexy – opuštajući i meditativan trening fleksibilnosti, uz muziku, uz meditaciju i nježno vođenje uz koje ćete naučiti kako se i same možete istegnuti.

Bonus meditacija – svima nam je potreban odmak od svakodnevice, a vođena meditacija nosi posebnu energiju. U svijetu ludila, povežite se s mirom i prihvaćanjem u sebi.

 

KAKO SUDJELOVATI?

Pošalji svoju prijavu na maja.z@angels.com.hr i na tvoj mail će stići podaci za uplatu nakon koje slijedi link na Zoom preko kojeg možeš sudjelovati.

Raspored održavanja:
SRIJEDA 20 sati – Workout by Fitka
ČETVRTAK 20 sati – Feminine Workout
SUBOTA 10 sati – Sexy Flexy