logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Sanjam velike snove… ne odustajem od sebe!

Home / Angels Body and Emotions  / Sanjam velike snove… ne odustajem od sebe!

Iako zapravo rijetko i “teško” iskazujem svoje osjećaje, vjerojatno zato jer tako funkcioniram cijeli život u “stvarnom svijetu” – sve se nekako podrazumijeva, tako vjerujem i podrazumijevam da znaš koliko ne mogu bez vas. Ima boljih i lošijih perioda, naravno, motiviranijih i onih malo manje motiviranih, ali jednostavno ne mogu ni zamisliti život bez tih 100ak kvadrata, bez vibrirajućeg basa po podu dvorane, bez muzike koja te tjera da se podereš, bez deračine trenerica, bez podrške curka iz grupe, bez zagrljaja, smijeha i samo nama razumljive zajebancije. Ni moje psihičko ja, ni moje fizičko ja to ne može pojmiti. Ovisna sam. Ovisna jer je to jedino mjesto gdje se sve moje nesavršenosti slave, gdje mogu biti potpuno i iskreno svoja, gdje mogu zatvorit oči i isplakati se, gdje mogu lupiti rukom o zid, gdje mogu voljet svoje tijelo kako to i zaslužuje, gdje mogu pustit kontrolu nad svime. Mjesto gdje mogu jednostavno biti. I nekom drugom bi ovo moglo zvučati kao potpuna floskula, ali znam da ti točno znas o čemu pričam.

I ne pišem ovo samo zbog ovog tvog maila. Pišem jer sjedim na krevetu, uplakana nakon meditacije, ni sama ne znam zašto, valjda pms; ali nisam tužna. Zahvaljujući tebi i curama znam da je predivno to, što sve to što mi se očito skupilo, mogu izbaciti iz sebe, doma ili u dvorani. Svi osjećaji su dobrodošli. I zahvalna sam ti do neba na tome, pa plačem još više. 🙂

Naučila si me da sanjam velike snove, da nikad ne odustajem od sebe i najvažnije od svega da zaslužujem. Nadam se da si svjesna koliko si promijenila moj život (no pressure :)).

Volim puno!

 

Pismo jedne polaznice… <3