logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Smatramo se pozitivnim i hrabrim ženama, no trenutak kad je donešena odluka o zatvaranju svih oblika sporta i rekreacije, a samim time i našeg Angels studia, naprosto smo klonule duhom. Barem u jednom trenutku. Tužan je to dan kad ti onemoguće da radiš i kad jedva preživljeni prvi lockdown u poslovnom smislu, moraš izgurati još jedan i naći način da prebrodiš ono što je potpuno van tvoje moći.

No odlučile smo ipak okrenuti bar dio toga na pozitivu i pokrenuti online program koji će trajati slijedeća tri tjedna. Odlučile smo gledati na to kao na mogućnost da barem neko vrijeme i vi koje niste iz Zagreba probate biti dijelom naše energije kroz ONLINE PROGRAM. Njegova je cijena simbolična i stvoren je samo zato da bismo spasile studio, radna mjesta i ponovno mogle raditi i zato da bismo vas podržale preko ekrana na putu vaših izazova.

Online program trajat će (za sada) do 21.12. ove godine, a sastoji se od treninga u trajanju od 40 minuta i to tri puta tjedno. Cijena za KOMPLETAN program jest 150 kuna odnosno 20 eura.

 

Što vas očekuje?

Feminine workout

  • Vježbe istezanja, buđenja ženske energije, dubokog disanja i sve to povezno u plesne, meditativne workout sekvence.

Workout by Fitka

  • Svaki tjedan drukčiji trening vlastitim tijelom za onaj pravi fizički aspekt u nama – snagu, fleskibilnost i mobilnost. I meni najdraži dio – oblikovana guza 🙂

Sexy Flexy

  • Opuštajuć i meditativan trening fleksibilnosti, uz muziku, uz meditaciju i nježno vođenje uz koje ćete naučiti kako se i same možete istegnuti.

Bonus

  • Meditacija nedjeljom. Svima nam je potreban odmak od svakodnevice, a vođena meditacija uz podršku ostalih žena u krugu s vama online nosi posebnu energiju. U svijetu ludila, povežite se s mirom i prihvaćanjem u sebi.

 

Kako sudjelovati?

Pošalji svoju prijavu na maja.z@angels.com.hr i na tvoj mail će stići podaci za uplatu nakon koje slijedi link na Zoom preko kojeg možeš sudjelovati.

Raspored održavanja:
SRIJEDA 20 sati – Workout by Fitka
ČETVRTAK 20 sati – Feminine Workout
SUBOTA 10 sati – Sexy Flexy
NEDJELJA 20 sati – Meditacija