logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Najam prostora u Medarskoj

Home / Zanimljivosti  / Najam prostora u Medarskoj
Najam

U dvorištu Medarske, na zapadnom dijelu Zagreba, nalazi se Angels studio. U sklopu studia postoje dvorane za najam, kao i manji prostor idealan za terapije, masaže i tretmane na istom katu.

Studio raspolaže s dvije dvorane idealne za satove plesa, radionice, prezentacije vaših vještina pa čak i seminare.

Dvorane su dostupne svaki radni dan do 17:30 sati po cijeni od 100 kuna po satu, vikendom po dogovoru i radnim danom od 17:30 u terminima po dogovoru po cijeni od 150 kuna po satu. U slučaju zakupa više sati u danu ili više termina kroz mjesec, cijena je 80 odnosno 100 kuna po satu.

Uz dvorane, u cijenu podnajma ulazi i uređen i održavan sanitarni čvor (3) s tuševima, te prostorija koja će biti svlačionica samo za vaše klijente. Dvorane su opremljene muzičkim sustavom, strunjačama i klimama.

Ukoliko se radi o aktivnosti bliskoj našem poslu i fokusiranoj na žene, postoji mogućnost promocije na našim online kanalima i među našim polaznicama.

Iznajmljuje se i poslovni prostor unutar većeg prostora na istom katu na kojem su dva plesna studia. Prostorija ima dvadesetak kvadrata te je podijeljena na dva dijela.
Idealno za masažu i manje kozmetičke usluge ili kao mali ured sa skladištem. Budući da se nalazi uz plesne škole, te da je u istoj zgradi i fitness centar, lokacija je frekventna. Parking oko zgrade je besplatan.
Sanitarije su zajedničke svim korisnicima, obnovljene i čiste.
Cijena mjesečnog najma uključuje i režije, čišćenje ulaznog prostora i sanitarija.

Javite nam se s pitanjima i prijedlozima, tu smo.