logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels Body And Emotions studio u novouređenom prostoru u Medarskoj 69 raspolaže s dvije dvorane idealne za satove plesa, radionice, prezentacije vaših vještina pa čak i seminare.
Dvorane su dostupne svaki radni dan do 17:30 sati po cijeni od 100 kuna po satu, vikendom po dogovoru i radnim danom od 17:30 u terminima po dogovoru po cijeni od 150 kuna po satu. U slučaju zakupa više sati u danu ili više termina kroz mjesec, cijena je 80 odnosno 100 kuna po satu.
Uz dvorane, u cijenu podnajma ulazi i uređen i održavan sanitarni čvor (3) s tuševima, te prostorija koja će biti svlačionica samo za vaše klijente. Dvorane su opremljene muzičkim sustavom, strunjačama i klimama.
Ukoliko se radi o aktivnosti bliskoj našem poslu i fokusiranoj na žene, postoji mogućnost promocije na našim online kanalima i među našim polaznicama.
Najam