logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Emotions

Želiš li se povezati s vlastitim tijelom kroz nježne i senzualne plesne pokrete?

Želiš li zaplesati nesputano i slobodno, u društvu žena kao ti?

Želiš li upoznati, osvjestiti ili ojačati svoje tjelesno samopouzdanje i upoznati sebe kroz pokret i muziku?

 

Što za tebe znači slobodna, samosvjesna, samopouzdana i lijepa žena?

  • Žena koja zna kako balansirati između ženske i muške energije
  • Žena koja voli svoje tijelo i koja u njemu osjeća slobodu, a ne sram i nelagodu
  • Žena koja govori, misli i osjeća svoju istinu, potpuno slobodna da bude ona koja jest
  • Žena koja samopouzdanje osjeća u svojim pokretima, zrači seksipilom i unutarnjom snagom
  • Žena koja se zna prepustiti trenutku, dopuštati a ne uvijek s mukom postizati svoje ciljeve
  • Žena koja osjeća svoju zdjelicu kao žarište svoje seksualnosti i tu moć koristi u svakodnevnom životu ispoljavajući kreativnost, nježnost i divljinu
  • Žena koja pomiče granice svog tijela
  • Žena koja je mekana, a čvrsta i čiji su pokreti mekani, držanje uspravno, a tijelo prirodno s vretenastim mišićima

 

Što kada bi znala da baš takvu ženu možeš probuditi u sebi pokretom, plesom i muzikom?
Radionica Pusti tijelo da ispriča priču pružit će ti sasvim nov pogled na emocije, tijelo i Tebe kao žensko biće.
Održava se u prekrasnom ženskom studiu za ples, pokret i osobni razvoj Angels Body and Emotions, 30.11. u subotu 11 – 14 sati.

Prijavi se ovdje.

 

Body and Emotions radionica način je kojim se žena spaja s različitim dimenzijama sebe i svojih emocija. Slobodnim pokretom uz vodstvo instruktorice i točno određenom glazbom, tijelom i emocijama prolazimo kroz 12 Emocionalnih ikona. Emocionalne ikone su svojevrsni arehetipovi koji čine ženinu osobnost i duh, a od kojih su nam neki dominantniji, a neki čak i potisnuti u svakodnevnom životu.

Kad pokretom i plesom zaronimo u sve emocije, od tuge i ljutnje, preko zatvorenosti, senzualnosti, nježnosti, seksipila, pa do slobode, radosti, lakoće i slobodne ženstvenosti, osjećamo se autentično, manje zgrčeno i slobodno da izražavamo sebe. Ples je predivna metoda rada na sebi i pomaže da uživamo u tom procesu jer, osim što je duboki rad na sebi, radionica je zabavna i prolazak kroz ikone događa se spontano i s lakoćom.

Prijavi se ovdje.

 

Što te očekuje?
– interaktivno predavanje o povezanosti tijela i emocija, te kako osjetiti jedno i drugo u genijalnom spoju koji oživljava i razbuđuje
– vježbe osvještavanja srca i zdjelice kroz fizički doživljaj jednog i drugog
– plesni trening koji kombinira istezanje, ples, kružne pokrete i muziku te tako omogućuje meditiranje pokretom. Razbuđivanjem emocija i ženske energije kružnim pokretima misli se stišavaju, a emocionalni i osjetilni doživljaji rastu te s lakoćom ulazimo u meditativno plesno stanje.
– plesna meditacija i emocionalne ikone kroz arhetipove boginja – nakon razbuđivanja ženske energije pokretom i osvještavanja u kakvom smo odnosu prema svom tijelu, zaplesati ćemo na točno određene tipove glazbe, slobodne i opuštene, prepuštajući se trenutnom intuitivnom osjećaju i tako osvjestiti različite dimenzije svojih emocija kroz ples.

Za koga je ova radionica?
Za sve punoljetne žene. Za ovu radionicu nije bitno nikakvo plesno niti vježbačko iskustvo, samo otvoren um i srce za nove i drugačije stvari. Gotovo svaka žena pri polaganom, kružnom pokretanju tijela u početku osjeti zakočenost i/ili sram, ali to nestaje vrlo , vrlo brzo.

 

Dvorana je bez ogledala i rasvjeta je decentna. Svrha nije da nam pokret bude savršen i precizan već da svojim tijelom pokušamo osjetiti nijanse koje nas čine cjelovitim osobama.