logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Radionice plesa na stolici i podu za koje se traži mjesto više

Home / Angels Body and Emotions  / Radionice plesa na stolici i podu za koje se traži mjesto više

Dvije najpopularnije radionice u našem studiu – ChairDance i FloorDance opet su tu.

Ples na stolici je radionica za koju žene već dobro znaju da će ih razbuditi, zagrijati i pripremiti za ljeto na najbolji mogući način. Za ples na podu je pak poznato da otvara nove horizonte u pokretu i daje priliku za nove i još neistražene načine kretanja.

 

ChairDance radionicu vodi Angels instruktorica Saša. Ona je copyrighterica sa strašću za životinjama, plesom i životom. Tu strast unosi u svoje treninge kao instruktorica programa na šipci već deset godina, a skoro isto toliko kreira i vodi i radionice plesa na stolici.

Od klizanja sa stolicom po podu, preko okreta, skokova, protezanja i svlačenja – ChairDance pruža tijelu mogućnost da prepozna svoje granice i da ti dopusti da ih nježno prijeđeš.

Svaka radionica ima svoju temu – nježnost, senzualnost, snaga, moć, seksualnost, seksipil – pa čak i zavođenje, sram ili ples u krilu. Stoga je svaka i zabavna ali i nosi onu emotivnu težinu koja tebe oslobađa predrasuda i dopušta ti embodiment svoje ženske prirode.

Tema ove radionice bit će (doslovno) skidanje srama. Skidajući sloj po sloj odjeće kroz ples budit ćemo autentičnost. Odbaciti još malo srama, predrasuda i emocionalnih tereta. Otkriti unutarnju snagu i dobar osjećaj u vlastitom tijelu. Zaplesati svoju slobodu bez srama.

 

 

FloorDance radionicu vodi instruktorica programa s ljuljačkom i programa sa šipkom Maja koju iz milja zovemo Fitka. A tim imenom ona zove svoj prvi posao – fitness trenerica s dubokim znanjem o ženskom tijelu, prehrani i vježbanju u trudnoći i nakon poroda. Naša Fitka FloorDance vodi s ljubavlju i pažnjom i u hodu ga prilagođava svakoj ženi koja se na radionici nađe.

Od puzanja, okreta preko ramena, slideanja po podu, do raznih twisteva, swirlova, i spuštanja i podizanja s poda – ova radionica daje ti mogućnost da oslobodiš svoje tijelo malog prostora u kojem se kreće i dopustiš si da cijela dvorana postane tvoja pozornica.

Maja na FloorDanceu ženama proširuje prostor, dopušta slobodu i uči ih kako osvijestiti mogućnosti vlastitog tijela.

Ovog puta radionica obrađuje temu seksualnosti i seksipila i oslobađa onu neku moćnu, snažnu i spremnu tebe. Ti već jesi ta slobodna i zavodljiva ali i samosvjesna žena, a na FloorDanceu ćeš naučiti kako da je osjetiš tijelom. U plesu i stvarnom životu. Ako želiš više tjelesnog samopouzdanja i spontanost u pokretu – ovo je radionica za tebe.

 

Raspored održavanja kao i prijave za radionice možeš pronaći OVDJE