logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

U petak 21. travnja i ponedjeljak 24. travnja u studiu za osobni rast i razvoj žena kroz pokret i ples Angels – održat će se besplatni probni satovi programa Body & Emotions sa šipkom. Na probnim satovima saznat ćete sve o našem programu plesa i imati ga prilike osobno iskusiti te se odlučiti za jedan od termina plesanja – petkom u 18:30 sati ili ponedjeljkom u 20:30 sati.

Body & Emotions metoda kombinacija je plesa, ženskih pokreta i nekih yoga znanja koja će vam pomoći da uspostavite kontakt sa svojim potrebama i željama kroz kontakt sa svojim tijelom. Plešući i dopuštajući s vremenom da se u tijelu osjete sve emocije stvorit će se  prostor za potpunu prisutnost. Kroz ples ćete također dobiti priliku da iskoračite iz percepcije ženstvenosti koja vam je nametnuta i zakoračite u slobodu svoje ženske energije.

Kroz istraživanje, stvaranje i primanje u plesu i uz muziku, dolazi do potpunog odbacivanja ega i bivanja u sadašnjem trenutku gdje se oslobađa ženski stvaralački duh, sloboda tijela, senzualnost i tjelesno samopouzdanje.

 

Što te očekuje na besplatnom satu?

  • kratko interaktivno predavanje o značaju buđenja ženstvenosti i podržavanja ženske energije, te o povezanosti pokreta i emocija
  • workout koji uključuje vježbe istezanja, snage i meditativne vježbe uz muziku i kroz ženstvene kružne pokrete
  • susret sa šipkom i prvi element
  • demonstracija slobodnog meditativnog plesa instruktorica
  • prisutnost, meditacija i holistički pristup vježbanju kroz emotivnu, psihološku i fizičku dimenziju

 

Nakon toga odlučuješ sama hoćeš li se pridružiti satovima koji se održavaju jednom tjedno u trajanju od 120 minuta i u kojem terminu.
A svakako će te već i ovo jedno druženje povesti na put spoznaje o tvojoj ženskoj biti i energiji.

Prijavi se za intro u petak (21.04.) u 18:30 sati ili ponedjeljak (24.04.) u 20:30 sati.