logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Što kažu žene o nama? Pročitaj dio izjava u nastavku...

 

Malo po malo skroz sam se navukla. Na nove prijateljice, žensku energiju, na elemente, osjećaj da možeš, na izbacivanje emocija plesom. Taj osjećaj kad napraviš neki element koji pokušavaš 6 mjeseci, neprocjenjivo. Kad znaš da sve to radiš zbog sebe i za sebe. I kad se suočavaš sa svojim vlastitim predrasudama i granicama i onda ih preskočiš, ili otplešeš. I ne znam koji dio treninga mi je draži… Onaj početak kad u mraku dvorane, uz glazbu, okružena pozitivnom energijom, očistim glavu od briga i svakodnevice, pa uživam u meditativnom workoutu. Ili kad vježbamo elemente na šipci pa se osjećaš tako ponosno na sebe kad uspiješ i naučiš nešto novo. Ili možda ipak kad na kraju treninga dođe dio kad u slobodnom plesu pustiš tijelo da te vodi i isplešeš sve što te muči, veseli, svejedno….., ali svakako terapeutski.

 

Koliko je divno što je energija svih nas tamo, u tom mraku dvorane toliko otvorena, razgoljena, iskrena da ti  osjećaš točno kako se neka od nas trenutno osjeća. Već u workoutu i ja sam osjetila energiju svih tih žena koje me okružuju, opustila sam se, prepustila glazbi i tvom glasu koji me vodio iz jednog osjećaja u drugi… Zaboravila sam da sam jadna, da imam i jedan problem na ovom svijetu, da postoji bilo što izvan okvira naše dvorane. Kako oslobađajuće…

 

Ma to je nešto što bi apsolutno SVAKA žena trebala probati! Bez obzira na godine ili kondiciju.
Vježbanje u polumraku, zažmiriš i vježbaš jako, jako polako, dok svira predivna muzika…pravi melem za sve nas užurbane! A tek kad počneš osvještavati da u tebi postoji do tad nepoznato vrelo uživanja u svom vlastitom polaganom kretanju… i zatim shvatiš da postoji jedan termin u tjednu u kojem možeš izbaciti sve svoje nagomilane emocije…

 

Na početku kad sam krenula mi se motalo po glavi kako to nije za mene, ali nisam odustajala i onda se dogodio neki klik i to je bilo to, sad sam već treću godinu ovdje i ne mogu zamisliti da ne idem u Angels… to je jedno baš divno mjesto u kojem se mogu opustiti.

 

To je taj osjećaj koji mi je nedostajao, a nisam znala kako i gdje da ga nađem da budem opet potpuna. Sada sam napokon ponovno u komadu, hvala Angelsu i njenim anđelicama.

 

Naš trening nije samo trening. To je druženje, podrška, zajedništvo i ženska energija bez mrvice osuđivanja. Predivno je gledati žene kako bodre i podržavaju žene. Angels je mjesto gdje mogu biti svoja, isplesati sve svoje emocije – tugu, sreću, frustraciju, divljakušu i milion nijansi između. Neizreciva i nemjerljiva sreća i osjećaj zadovoljstva nakon plesa, gušt na najjače!!

 

Naučila sam usporiti, izraziti sebe kroz ples i dopustiti si nesavršenost. Posebno kod Angelsa je što je totalno nevažno kako izgledaš, žene se stvarno međusobno podržavaju i vesele svakom napretku. Shvatila sam i da mogu više nego što mislim i da sam dovoljno savršena točno takva kakva jesam, pa čak i nesavršena.

 

Ne dopusti da te predrasude o vlastitom tijelu, o plesu ili o šipci zaustave
na početku predivnog putovanja ka svojoj slobodi, divljini i samopouzdanju!

Pošalji svoju prijavu OVDJE