logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Zvončići… zvončići… Božićna glazba čuje se posvuda, lampice se pale, darovi nose. Vrijeme kada sumiramo sve ono što je godina na izmaku donijela i stvaramo neke nove želje.
Bez sumnje, 2020. je bila posebna. I definitivno ćemo ju pamtiti po nepredvidljivosti, neizvjesnosti, brizi pa i strahu. Ali, možemo li je učiniti ljepšom? Nezaboravnom na jedan zabavniji i opušteniji način?

Možemo – na tebi je samo da poželiš!

Kad smo već kod želja, jesi li ikada poželjela probati ChairDance? Ili možda ChairDance u Santa Baby izdanju? Angels ti nudi priliku da ispuniš svoju želju i prije nove godine. Pripremi svoj Santa Baby outfit i isprobaj rasplesano i slobodno xmas izdanje plesa na stolici! Namijenjeno svim ženama bez obzira na godine i plesno iskustvo. Sve što trebaš je poslušati onaj mali glasić koji kaže: „Hajde, zabavi se! Učini nešto baš za sebe!“

ChairDance radionica je odlična plesna rekreacija koja kao rekvizit koristi stolicu. Kroz kratke sekvence koreografija, ova radionica oslobodit će vaš skriveni plesni talent, čak i ako mislite da ga nemate! Pročitajte u nastavku neke od dojmova ako vam treba još malo vjetra u leđa 🙂

 

Trening pun pokreta i slobode u zadanoj koreografiji. Uđeš umoran i prazan jer je kraj tjedna, izađeš mokar do kože, ispunjen i sretan. Najbolji način da provedeš subotu predvečer u sjajnom društvu na inspirirajućem mjestu.

Preporučujem od srca… definitivno vrijedi svake kapljice znoja ostavljene u dvorani! Iskustvo stvarno nije potrebno i nema mišića koji ostane pošteđen… a osjećaj nedjeljnog buđenja nakon razgibavanja na stolici – neprocjenjivo! I naravno tu je jedna i nezamjenjiva Saša!

Nakon radionice uvijek imam nekakav osjećaj postignuća, feeling da sam nešto dobro odradila i da sam napredovala… Osim dobrog unutarnjeg osjećaja moram spomenuti i ugodan umor poslije – mišići su radili, tijelo se oznojilo, vibrira, a ni u jednom trenutku tijekom treninga mi ništa nije bilo teško ili iscrpljujuće.

Koreografije su vrlo efektne i plesne. Bilo je nekih elemenata za koje sam mislila dok sam gledala prezentiranje da ih neću baš tako lako svladati, a opet, kroz sitne trikove koje nas je Saša naučila i savjete koje nam je dala uspjela sam izvući jako puno iz sebe i svog tijela.