logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Mi smo se u hammock zaljubile! Radionica se sastoji od zagrijavanja i vježbi snage, izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački), mini-koreografije te istezanja. Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku.

Pogledajte kako to izgleda OVDJE

O trenerici

Ana Perišić izvođačica je i trenerica u udruzi Traumatic Arts. U sedam godina djelovanja unutar udruge sudjelovala je kao izvođač na raznovrsnim događanjima u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a rekviziti s kojima voli nastupati su ring, svila, mjesec, hammock i mreža. Osim toga bavi se akro jogom, jogom i vertikalnim plesom, a u udruzi vodi aerial mix satove za odrasle, u kojima je fokus najviše na fluidnosti i mekoći pokreta u zraku. Velika je ljubiteljica plesa i glazbe, a zračni ples joj je velika ljubav i inspiracija i stalan izvor novih kreativnih ideja.

O udruzi

Traumatic Arts je udruga iz Zagreba koja se bavi promocijom i edukacijom cirkuskih vještina, te izvedbom akrobatsko-plesnih performansa. Udruga djeluje od 2012. godine te trenutno okuplja dvadesetak performera i stotinjak redovnih članova. Najzastupljenije vještine koje promičemo su ples na tkanini (svili), zračnom kolutu (ringu), mjesecu, mreži, hammocku, akrobalans, ples s hula hoopom te žongliranje poiem i brojnim vatrenim rekvizitima te odnedavno i vertikalni ples. U osam godina postojanja Udruga je ostvarila niz suradnji i samostalnih projekata, radionica i predstava, a članovi Udruge sudjelovali su kao izvođači na brojnim događanjima.

Termin: 28.11. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (za Angelsice 200 kuna)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.