logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Nova 2021. godina nam je pred vratima, a s njom i novogodišnje odluke. Proslavom Nove godine pozdravljamo se s prethodnom i postavljamo namjere, želje i ciljeve koje bismo voljele ostvariti u budućnosti. Ipak, često se desi da vrlo brzo posustanemo i izgubimo onu dosljednost i upornost kojom smo započele proces promjene i manifestiranja.

Kako bismo iskočile iz rutine novih početaka koji startaju prvim danom godine, odlučile smo naš početak obilježiti mladim mjesecom u siječnju te time udvostručiti moć manifestiranja.
Mlad mjesec u siječnju nam je u jarcu – znaku koji je orijentiran na cilj kao ni jedan drugi znak. Postavlja ih na duge staze i moto mu je “polako, ali sigurno”. Iako realističan, zadaje si velike ciljeve i to je ono čime ćemo se i mi voditi na ovoj radionici.

Iskoristiti ćemo početak godine, energiju mladog mjeseca i odlučnost i ustrajnost jarca kako bismo manifestirale one najveće želje našeg srca!
Da bismo krenule u realizaciju snova pažnju ćemo posvetiti trećoj čakri, našem solarnom pleksusu. Kada je balansirana, u nama budi snažnu volju, odlučnost i samopouzdanje, pa ćemo kroz jednostavne vježbe i meditaciju fokus usmjeriti na njeno otvaranje.

Što je to što silno želiš u svom životu? Ne razmišljajući sada o načinu na koji to možeš ostvariti, niti koliko je teško ili možda nemoguće, razmisli što je to što bi voljela imati, osjetiti, posjedovati, iskusiti u 2021.godini. Neka bude samo jedna želja, ali neka bude velika. Vrijeme je da prestanemo biti skromne i krenemo sanjati velike stvari!

Na ovoj ćemo radionici 13. siječnja u 20:30 sati postaviti jasnu namjeru te uz pomoć mladog mjeseca i uz pisanje konkretnih ciljeva, krenuti prema magičnom ostvarenju naših želja!

Think big! Dream big!