logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

 

Pridružite nam se na ovoj čarobno plesnoj radionici CACAO LOVE & 5 ELEMENTS DANCE.

Zajedno ćemo istražiti povezanost tijela s 5 elemenata prirode – ZEMLJA, VODA, VATRA, ZRAK i ETER, kroz potpuno slobodne plesne pokrete. 

 

Radionica će započeti u krugu žena uz mini Cacao ceremoniju koja će nas duboko povezati s vlastitim emocijama, pripremajući nas za putovanje elementima. Koristiti ćemo šamanski bubanj, šuške, kišni štap, gong i koshi, a najhrabrije mogu osloboditi glas uz pjesme medicine. 

Uz podršku i toplinu najukusnije medicine koja nam dolazi iz jednog od pet elemenata –  zemlje, nastaviti ćemo putovanje kroz meditativni i ceremonijalni workout koji će naš um i naše tijelo povesti sve do plesnih meditacija. 

Uz icarose, magične pjesme medicine, opustiti ćemo dodatno naše fizičko tijelo kako bi se u potpunosti prepustile i bez ikakvog utjecaja vanjskog svijeta zaplesale 5 meditacija koje će nas približiti svakom elementu prirode. Dozvati ćemo plesom snagu zemlje, fluidnost vode, toplinu vatre, lakoću zraka te neograničenost etera. 

Između plesnih meditacija povezati ćemo element s tehnikom disanja i probuditi emocije koje se oslobađaju slobodnim pokretom. Kako plešeš kada si uzemljena, kada osjećaš tlo pod nogama, kada si u svom centru iz kojeg te ništa ne može poljuljati? To je ples zemlje. Kako bi otplesala kada bi bila mekana i protočna poput vode, kada bi ti se tijelo prelijevalo u svakom smjeru, kada bi otpustila kontrolu i bila poput vode – fluidna, protočna i receptivna… 

Radionicu ćemo završiti dubokom relaksacijom kako bismo integrirali jedinstveno iskustvo. 

Dođite ugodno odjeveni, otvorenog uma i praznog trbuščića. Prije Cacao ceremonije nije poželjno jesti ništa minimalno 3 sata prije, a najbolje se lagano hraniti tijekom cijelog dana. 

Darujte si ovo vrijeme za uživanje u magičnom krugu žena s najfinijom medicinom cacaom i slobodom plesnih pokreta kroz pet elemenata. 

 

TERMIN: subota 13.01.2024.g. u 19:30 sati

LOKACIJA: Angels studio – Medarska 69 (1. kat)

CIJENA: 35 EUR, za Angelsice 30 EUR.

TRAJANJE: 2 sata

PRIJAVA: maja.z@angels.com.hr