logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Besplatna radionica ‘TEKUĆI KRISTAL’

Home / Događanja  / Besplatna radionica ‘TEKUĆI KRISTAL’

Ovo je pozivnica da zaronite u iskustveni doživljaj DAH-a!

Radionica je kreirana intuitivno iz svjesnosti i ljubavi da spoji DAH i pokret, DAH i ples.

Kreirana je za ženu koja pleše, koja kroz ples otpušta emocije, za ženu koja je svjesna svog tijela. Kreirana da nas vodi kroz božanstvenu ženstvenost na dubokom nivou naše mudrosti, naše prve i druge čakre.

 

Kroz lagan, dubok, svjestan, intimni DAH vi ćete:

  • Dovesti svjesnost u sve dijelove svog tijela.
  • Naučiti tehnike uzemljenja, kada smo u stresnoj situaciji da se odmah smirimo.
  • Naučiti koristiti svjestan DAH na ovaj način za lakše i brže otpuštanje energije, i fizičko i emocionalno iscjeljenje.
  • Prestati osuđivati svoje misli i emocije.
  • Naučiti stvoriti iscjeljujuću okolinu iznutra na van i naučiti kako je održavati.

 

Ovaj iskustveni doživljaj DAHa  i  njegove integracije, osjetiti ćete odmah na radionici Tekući kristal i iz dana u dan sve ćete više otkrivati Istinsku Sebe koristeći samo DAH.

 

Radionica je besplatna i traje 2 sata. Dress code je udobna lagana odjeća (kao za Angels zagrijavanje). Sjedit ćemo na podloškama. Raditi ćemo tehnike disanja, samomasaže, yoga položaje za aktiviranje prve i druge čakre, zaroniti u principe energetskih kodova i završiti sa meditacijom spajanja DAHa i pokreta.

 

 

O meni:

Zovem se Tihomila Radović, neke od vas me znaju kako Tihu. Plesačica, penjačica, ronilac, praktičar yoge i tai chia i qigonga, duša duboko povezana sa prirodom. Vodim se intuicijom. Ekonomista po struci, s dugogodišnjim iskustvom u humanitarnom radu na zaštiti i mentalnom zdravlju izbjeglica. S programom Energetski kodovi radi od 2020.

Photo by Nevenka Lukin

S programom Energetski kodovi dišem od 2020.  Prema programu Dr. Sue Morter , prenosim ovo znanje dalje kao certificirani facilitator Energetskih kodova, s namjerom da podijelim ovo znanje, koje pomaže ljudima da žive svoje pune kapacitete.

Uvijek sam i Angelsica. U Angelsu sam osjetila pokret i emociju, i Angels ples me je pratio sve ove godine i van dvorane. Kroz Energetske kodove sam osjetila DAH, i uvela  DAH u sve sfere svog života. Kada sam DAH na ovaj način spojila sa Angels pokretom, jer pokretom još više osjećamo tijelo, mogla sam još lakše i brže otpustiti nešto energetski.  Tu radimo sa svojom vlastitom, čistom, univerzalnom energijom i otpuštamo na energetskom nivou, a otpustiti energetski stvara obrazac u tijelu kao da smo stvarno otpustili nešto emocionalno ili mentalno.

Sada plešem tako da još više osjećam tijelo koristeći DAH na ovaj način.

Kretanje tijela kroz ritam je kretanje daha kroz tijelo.

 

 

 

Što su Energetski kodovi?

Energetski kodovi su principi i prakse koji koriste medicinu energije da podignu ljudsku svijest i aktiviraju puni ljudski potencijal.

Jedno novo iskustvo gledanja energije i kako možemo raditi sa njom, samo sa disanjem, da budemo svjesniji, budniji, zdraviji, sretniji, zahvalniji, sigurni u sebe, u ljubavi.

Ove prakse imaju posve novi pristup življenju u kreativnom geniju i osobnoj slobodi kroz osvještavanje i pojačavanje visoko frekventnih energetskih obrazaca u tijelu. Dr. Sue Morter je svoje 30 godišnje iskustvo rada sa medicinom energije i svoje osobno iskustvo da smo čista energija, prenijela u knjizi Energetski kodovi. Njene tehnike i prakse donose potpuno novi pristup za aktivirati netaknutu energiju i neurosklopove u tijelu, osnažiti skriveni potencijal i postati Istinska, Esencijalna Ti.

OVDJE je više informacija o Energetskim kodovima programu i o Dr. Sue Morter (hvala za strpljenje dok je moj službeni web u izradi).

 

Za sve upite o radionici i programu Energetski kodovi obratite se s povjerenjem OVDJE

 

MJESTO: Angels studio (Medarska 69)

TERMIN: Subota 25.11. u 15 sati

PRIJAVA: energycodesbytihomila@gmail.com