logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

CACAO LOVE & HEART OPENING FLOW

Home / Novosti  / CACAO LOVE & HEART OPENING FLOW

Ova  posebna radionica CACAO LOVE & HEART OPENING FLOW će vas odvesti na putovanje povezivanja sa srcem i spoznaje topline vlastite podrške kada si posvetite vrijeme.

 

Ljubav prema sebi je duboko osoban i emocionalan odnos u kojem se poštujete i prihvaćate bez obzira na svoje mane, samokritičnost i percepciju. Kada sve emocije doživljavamo bez odbojnosti, one pružaju snažne smjernice koje nas približavaju bezuvjetnoj ljubavi.

 

Radionica će započeti u krugu žena, s mini Cacao ceremonijom koji će nam pomoći povezati se s dubljim emocijama i otvoriti srčani energetski centar – Anahata čakru.

 

Opustiti ćemo um laganim pranayamama (tehnike disanja), pročistiti energetske blokade Kriyama (tehnike pročišćenja) iz Kundalini joge i nastaviti u meditativni flow pokreta i disanja kojim ćemo osloboditi napetosti iz leđa i otvaranje prsa te potaknuti energiju ljubavi da slobodno teče kroz nas.

 

Radionicu ćemo privesti kraju s meditacijom i dubokom relaksacijom kako bismo integrirali iskustvo i napunili se iz vlastitog izvora ljubavi.

 

Dođite udobno odjeveni, otvorenog uma i praznog trbuščića. Prije Cacao  ceremonije nije poželjno jesti ništa minimalno 3 sata prije, a najbolje se taj cijeli dan lagano hraniti.

 

Uzmi vrijeme za sebe i dublje povezivanje s vlastitim srcem i tijelom.

 

TERMIN: subota 18.11.2023. u 19:30 sati

LOKACIJA: Angels studio – Medarska 69 (1. kat)

CIJENA: 35 EUR (za Angelsice 30 EUR)

TRAJANJE: 2 sata

PRIJAVA: maja.z@angels.com.hr