logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

ChairDance Slow’n’Sexy Motion

Home / Chairdance  / ChairDance Slow’n’Sexy Motion

Do ya feel sexy?
Imaš li osjećaj da možeš biti još slobodnija u svome tijelu?
Da li te sram malo sputava u nekim pokretima?
Želiš li još više osvijestiti seksipil i prenijeti ga na svoj ples? 
 
 
Nova Chairdance radionica Slow’n’Sexy Motion kao stvorena je za pomicanje granica. Fokus će biti osjetiti seksipil kroz spori, razvučeni pokret. Bez bijega u brzinu.
 
Zamisli slow motion scenu – kad svaka sekunda i svaki milimetar pokreta djeluju tako moćno i hipnotizirajuće. Iako dinamika i naglasci djeluju atraktivno i apsolutno donose svoju dozu slobode i samopouzdanja, tek nas spori, taktilni, duboki pokret istinski osvještava. Spušta u tijelo i suočava sa sramom spram vlastitog tijela i osjećaja. Baš tu ćemo plesom pomaknuti granice i otkriti neko novo samopouzdanje. Uz prijateljski rekvizit koji će te lako opustiti i rasplesti. Uz prigušena svjetla, bez ogledala, brojanja i plesanja u ritmu.
 
Pokloni si dva sata samo za sebe i istraži neistražene dubine svog tijela kroz pokret i ples. Radionica nakon koje ćeš sasvim sigurno samopouzdanije odhodati u vanjski svijet. Slow and sexy 😉
 
TERMIN: subota 21.10. u 19:30 sati
LOKACIJA: Angels studio – Medarska 69 (1. kat)
CIJENA: 30 eura
TRAJANJE: 2 sata