logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Oslobođena obaveza, prisutna u trenutku i slobodna da budem tko jesam, osjećam se spremno prepustiti prirodnoj i protočnoj ženskoj energiji, plesu i smijehu, svoje strahove zaboraviti i s ljubavlju u srcu nastaviti dalje!

 

Ne sanjamo li sve o tom danu? Danu za sebe? A onda kad on i dođe, provedemo ga u mislima o ponedjeljku, kuhanju ručka, čišćenjem kupaonice ili beskrajnom piljenju u televiziju? Možda ga čak provedemo i svjesno, u ugodnoj kupki, meditirajući ili čitajući, ali ipak imamo osjećaj kako nam je nešto nedostajalo?

I jest. Malo onog što nam svima nedostaje u zadnje vrijeme – ženske energije, druženja, povezivanja i razmjene emocija i iskustva.

Još su tisućama godina prije nego smo se rodile, žene koje su bile sakupljačice, a ne lovci, sjedile oko vatre i razmjenjivale svoje priče. Pričale su kako bi podijelile tajne sakupljanja plodova, kako bi se povezale i osigurale si podršku, ali i kako bi plesale, rasle i vraćale se sebi.

Nisu tada bile ni toliko izgubljene. Bile su povezane s tijelom, dušom i ženskom prirodom. I baš to nama danas nedostaje. Ta povezanost. Taj osjećaj da smo prisutne i osjećaj prirodne ženske potrebe za dijeljenjem, pričanjem plesanjem.

To je onaj osjećaj koji imaš da ti nešto u životu nedostaje, čak i kad je sve u savršenom redu. Tvoje vrijeme. Tvoje pleme. Tvoja prilika da se odmakneš od uloga. I samo budeš.

Zato te pozivam da nam se pridružiš na Danu za mene. Prije nego daruješ sve ostale strpljenjem, pažnjom i ljubavlju, pozivam te da prvo daruješ sebe.

 

 

Za koga je ovaj dan?

Za sve žene koje se žele odmaknuti od svakodnevice, probuditi kreativnost, povezati se još više sa svojom ženskom biti, plesati. Preobraziti svoje strahove u ljubav, malo zavoljeti sebe više, odmoriti se, pokloniti sebi dan u kojem će samo – biti. Za sve koje osjećaju da im u životu nedostaje ono nešto ili sve, koje osjećaju da im treba mali odmak od svega kako bi opet disale punim plućima. Za one koje se žele povezati sa svojim tijelom i emocijama na nježan način i otvoriti se za blagost i slobodu ženske energije u nama samima.

Tko vodi?

Ivka. Kreatorica Angels Body and Emotions programa, zaljubljenica u žene i njihovu prirodu. Žena koja budi strast u drugim ženama i čija je misija činiti žene sretnima. Autorica programa Emotions koja i sama prolazi brojne radionice i edukacije kako bi se približila buđenju ženske svijesti još više. Ivka radi sa ženama već 10 godina kroz pokret i ples i prepoznaje i zna na intuitivnoj razini kako svaka žena može otpustiti emocionalni teret i osvjesiti ljubav prema sebi.

Gdje se sve to događa?

20tak minuta od Zagreba u Jatrebarskom u prekrastoj rustikalnoj kući Country Club Jastrebarsko

Koliko traje?

Cijeli dan. Nedjelja ispunjena smirenim tokom radionica, druženja, masaža, saune i ženske energije.

Koliko košta?

Cijena cjelodnevnog eventa je 600 kuna. U cijenu je uključeno: vođenje programa, radionica i

meditacija. Sauna i ogrtači, šlapice, ručnici. Doručak, ručak i zalogajčići uz šampanjac. Kava, čaj, voda. Test Boginja i osobna poruka za 2019. godinu. Poklon

vrećica sponzora.

Za termin 2.12. nedjelja: prijave i plaćanje do 20.11. uključuju masažu ruku ili stopala

Dodatni upiti:

Sve što vas zanima možete pitati izravno Ivku na ivka@angels.com.hr ili telefon 0993550552