logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Danas svi nekako očekuju instant rješenja. Fokusirani smo na cilj, a ne na putovanje. Način na koji mi, pak, u Angelsu, radimo sa ženama, dugotrajan je i zahtjeva upornost i neku predanost. Znam da to danas nije popularno, popularna su instant rješenja, ostvareni ciljevi, ali rad na sebi nikad nema cilj gdje prestaje. To je putovanje.

Moja radionica s 12 emocionalnih ikona koje žene bude plesom, a mogu ih dozvati i u ostatak svog života, kruna je više mjesečnih, a nekad i više godišnjih putovanja svake žene. Kruna, ali ne i cilj. Jer kako idemo kroz život, tako nam je uvijek potrebno probuditi neki aspekt svoje osobnosti, a neki uspavati. I ponekad imamo osjećaj da su uspavani aspekti nestali, pa ih želimo dozvati, i krećemo ispočetka. Namjestiti krunu.

Ne zvuči sexy u svijetu brzih radionica i kratkotrajnih rješenja, ali zapravo je sexy… jer polagano, gore dolje, predavajuće i obuzimajuće… to je sexy!

 

LJETNA PLESNA ČUDA

Radionica Emotions u trajanju od dva sata. Istraživanje emocionalnih ikona kroz pokret, ples i predavanje s fokusom na ranjivost/slobodu i nježnost/seksipil i seksualnost.

Radionica se sastoji od:

– meditativnog workouta i slobodnog izražavanja kroz ples obzirom na tematiku radionice i ikona koje se obrađuju

– predavanja o emocionalnim ikonama s fokusom na odabranu temu, razlike u nijansama pojedine teme i kako ikonu dovesti u ples i u život

– predavanje o odabranoj emocionalnoj skupini te što znači imati je previše ili premalo aktivnu u svom životu

– savjeti i usmjerenje za daljnje samostalno istraživanje

– šipka i korištenje iste u plesu je opcionalno

 

Prva radionica – LEVELS OF SEXY

Seksipil smo doživljavale na jedan način prije nego smo ga istražile u dvorani. Često smo ga povezivale s vanjskim izgledom ili s onim nečim što imaš ili nemaš u sebi. No, kroz ples i pokret i upoznavanje sebe na taj način, svaka žena upozna seksipil kao dobar osjećaj u vlastitom tijelu, povezanost s tijelom i osjećaj koji dolazi iznutra, a nije uvjetovan ničime izvana.

No i taj osjećaj ima više nijansi. Od nježnijeg, preko zadirkujućeg, do bahatog, provocirajućeg i divljeg i slobodnog. Na ovoj radionici ispričat ćemo priču seksipilu kao seksualnosti koju osjećamo u sebi, neovisno o bilo kome drugome, priču o svim nijansama tog osjećaja i kako ga probuditi, produbiti ili tek otkriti.

Koje vježbe su posebno fokusirane na tu emociju? Kakva muzika? Kakav pokret? Kako probuditi pojedinu nijansu u svom plesu? Kako je prevesti u svoj život ako je ima premalo ili ako je ima previše, kako je obuzdati?

 

Termini:

13.07. petak 19 sati

16.07. ponedjeljak 19 sati

Trajanje: 2 sata

 

PRIVATNI GUŠTI

Moj osobni rad jedan na jedan najveće mi je ispunjenje i način da svakoj ženi posvetim punu pažnju.

Ljetni paket uključuje:

– dva privatna treninga u trajanju od 90 minuta – workout, ples i usmjeravanje ka određenoj ikoni prema mojoj intuitivnoj procjeni ili Tvojoj želji

– gratis privatni u trajanju od 45 minuta s fokusom na fotelju ili šipku

Termini:

– po dogovoru

 

Info&prijave: maja.z@angels.com.hr