logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

AMELA JANČIĆ PRIGANICA

Akademski glazbenik i prof. pjevanja, diplomirala je solo pjevanje na Glazbenoj akademiji u Zagrebu i Pedagoško-psihološku izobrazbu na Učiteljskoj akademiji, također u Zagrebu. Zaposlena je kao stalni član zbora HRT-a. Dugi niz godina solistički nastupa u zemlji i inozemstvu i vrlo često snima za potrebe radija i televizije.Već 18 godina bavi se i pedagoškim radom, radeći s pojedincima i grupama. Na temelju višegodišnjeg iskustva u poučavanju pjevanja i rada na sebi (pohađala je mnoge seminare pjevanja i radionice kao što su Werbeck pjevanje, Muzikoterapija itd.), osmislila je je vlastitu METODU ZA OSLOBAĐANJE GLASA, kombinirajući različite pristupe i tehnike.

 

Radionica oslobađanja glasa

Bez obzira da li mislite da imate ili nemate talenta za pjevanje, radionica oslobađanja glasa može biti pravo otkriće za vas! Oslobađanjem vlastitog glasa, oslobađamo i mnoge druge blokade u našim životima!

Za prisutvovanje radionici nije potrebno predznanje niti pjevačko iskustvo, niti je bitna starosna dob.

Dobrodošli su svi koji su ikada željeli naučiti pjevati, a nisu se usudili i nisu znali kako ili su mislili da nemaju sluha ni glasa. No svi imamo glas i samo trebamo naučiti upotrebljavati njegovu moć.

 

SANJA PLAVLJANIĆ ŠIROLA

Slijedeći zov vlastitog srca, Sanja je svoje zanimanje arhitektice, kojim se bavila 20 godina, zamijenila sasvim drugačijim i puno uzbudljivim životom: 2008. godine osnovala je Centar SRETAN DAN i počela održavati radionice osobnog razvoja.

Od 2001.-2005. pohađala je školu za psiho-energetske terapute Snowlion i stekla zanimanje integrativnog terapeuta. Svakim su se danom sve više otvarala vrata tog sasvim drugačijeg svijeta, potpuno različitog od arhitekture. Zatim je završila radionice Sonie Choquette u SAD (ukupno 8), zaljubila se u njena učenja i odlučila ih prenijeti u Hrvatsku.

Počelo je s  vođenjem radionica Ostvarivanja želja prema programu Sonie Choquette, a nakon toga su se nove ideje i razne suradnje samo nizale pa je Sretan dan ubrzo prerastao u centar najrazličitijih radionica i živih aktivnosti.

 

Radionica ostvarivanja želja

Što kaže Sanja? : Obožavam radionicu Ostvarivanja želja!

Već 10 godina u Centru SRETAN DAN uspješno održavam ovaj isprobani sustav od 9 Principa, koji je osmislila svjetski poznata autorica Sonia Choquette, a pomažu nam da brže i lakše ostvarujemo svoje snove. Najvažnije je da taj sustav zaista i djeluje! Način rada da se sastajemo 10 tjedana za redom, pokazao se dobitnom kombinacijom, jer snaga sustavnog rada i energija grupe zaista čine čuda!

Na ovoj mini radionici podijelit ću s vama svoja iskustva s ovom metodom, kao i spoznaje što su presudni faktori za ostvarivanje želja, a što su pak najčešće blokade i prepreke. Također ćete doznati priče o stvarnim čudima koje smo doživjeli moji polaznici i ja.

Svaki život može biti čudesan, ako znamo kako otvoriti vrata prema čaroliji!

 

„Snaga žene – Svjesnost, spontanost, prisnost“

Voditeljica: Simona Dimitrov Palatinuš

Mi smo svi jedinstveni i neponovljivi, ali s vremenom i odgojem, utjecajem naše uže i šire socijalne sredine sve više nalikujemo na naše najbliže: mislimo, osjećamo, doživljavamo i vrednujemo slično drugima.

Obrasci mišljenja i ponašanja koje smo stekli odgojem i koji su duboko pohranjeni u nama, na razini koje većina nije svjesna, dozvoljavaju nam ili nam ne dozvoljavaju da živimo u samopoštovanu, samopouzdanju, da smo kreativni, da razvijamo sve svoje potencijale, da smo uspješni, voljeni i sretni.

I u privatnom i u poslovnom svijetu želimo ostaviti najbolji dojam o sebi no ponekad se osjećamo kao da imamo unutarnjeg sabotera koji to ne dozvoljava. Gubimo koncentraciju kada nam najviše treba, osjećamo napad treme, ne vladamo svojim glasom, ne vladamo svojim tijelom, djelujemo nesigurno i zbunjeno, ponekad se pak osjećamo kao da smo „anestezirani“, gubimo samopouzdanje, žrtvujemo samopoštovanje…

Uz pomoć jednostavnih „alata“ i vježbi glumačkih tehnika isprobat ćemo

  • kako zadržati i prizvati svjesnost trenutka i prostora u kojem se nalazimo, a to znači da smo svjesni sebe, drugih i situacije u kojoj se nalazimo i reagiramo iz sadašnjeg trenutka
  • kako ostati u spontanosti, a to znači da imamo slobodan izbor osjećaja i reakcija koje su adekvatne situaciji u kojoj se nalazimo

kako iskoristiti toplinu prisnosti da nas ljudi dožive kao samopouzdanu osobu koja ima samopoštovanje, a djelovati iz prisnosti znači imati sposobnost izravnog izražavanja osjećaja, želja i potreba, bez cenzure, bez manipulacije i psiholoških igara. To znači da ne ucjenjujemo, ne manipuliramo, ne iskorištavamo druge i ne dopuštamo da to oni čine nama.