logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Intro Classic

Angels nije klasičan pole dance, on je daleko više od toga!

Angels Body and Emotions filozofija– povezanosti tijela s emocijama i izražavanju osjećaja kroz pokret. Koncept tijela i emocijautkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz  muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena djeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da budesretnija, samopouzdanija i slobodnija.A kada se stekne samopouzdanje plesom, svaki element postaje izvediv, ali i svaki životni izazov premostiv.

Angels Body and Emotions Classic program ženama pruža mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!

Nakon workouta, šipke i plesa, slijedi mini show off – ples naših dugogodišnjih polaznica!

 

Feminine workout

Jedinstveni rekreativni program koji je svojevrstan spoj plesa, yoga metoda i kružnih pokreta. Svaki trening počinje i završava meditacijom, odvija se u dvorani bez ogledala uz poticajni miris koji je samo za nas i za tu potrebu kreirala Anamarija Pažin Morović (Laurus Slow Spa). Ženstvena i revolucionarna kombinacija u kojoj ćete zaboraviti na vrijeme i vježbanje će biti užitak zahvaljujući uvodnoj meditaciji osvještavanja tijela, vježbanju uz muziku koja budi emocije, osvještavanju disanja, buđenju ženstvenosti  otvaranjem zone zdjelice i srca i plesnim vježbama koje se fluidno pretaču jedna u drugu.

 

Summer Body

Svaka žena ima tijelo spremno za plažu jer svaka žena je lijepa na svoj način.  No ako želiš OVO ljeto biti u najboljoj mogućoj formi i dovesti tijelo do njegove bolje verzije, pridruži nam se SADA!

Jedinstveno osmišljen i dobro promišljen spoj kardio treninga i treninga snage s after burn efektom i vidljivim rezultatima. Summer Body nije samo priprema za vruće ljeto i badić u kojem se fokusiramo na tipično ženska problematična područja već individualni trening u grupi zahvaljujući kojem ćeš regulirati prehranu, steći zdrave navike, uživati u vježbanju uz motivirajuću muziku i educiranu trenericu koja će te sigurnim putem voditi do tvog osobnog cilja.

 

Chairdance

Uzbudljiv i zanimljiv trening plesa na stolici koji će probuditi ženstvenost i strast u vama i naučiti vas kako uživati u slobodi tijela i emocija! Namijenjen svim ženama koje žele vježbati plešući i postići ne samo vretenaste i čvrste mišiće nego razbuditi ženstvenost i osjetiti snagu meditativnog pokreta. Meditativno zagrijavanje, plesni elementi i koreografija s ciljem slobodnog i nesputanog plesa učinit će ovaj trening tvojom novom ovisnošću i užitkom.

 

Emotions

Prva u nizu radionica Emotions by Angels fokusirana je na predstavljanje i proživljavanje 12 emocionalnih ženskih ikona. Ikone su zapravo različite dimenzije naših plesnih osobnosti koje prepoznajemo meditativnim pokretom uz pomoć muzike. Aktivacijom ikona u plesu i proživljavanjem svih 12 dimenzija, prepoznajemo dijelove sebe koje smo potisnule i u plesu, ali i u stvarnom životu. Podržavanjem dominantnih ikona i buđenjem onih koje nam predstavljaju izazov, omogućujemo si osnaživanje i sočnost životne energije u nama. Na uvodnoj radionici saznajte više o samoj filozofiji i čimbenicima koji nam omogućuju da se spojimo sa svojom ženskom biti.

EMOTIONS LIVE– 12 ikona će plesom, muzikom, stavom i odjećom predstaviti Angels instuktorice i tako vam još više približiti ovu filozofiju!

 

Opis Doručka sa snažnim ženama možeš pročitati ovdje, a opis radionica ovdje!