logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels Body and Emotions studio već tradicionalno i ovog proljeća predstavlja besplatni i inspirativni event – Dan u raju s Angelsicama!

 

U subotu, 24. ožujka tako ćete imati prilike isprobati sve programe studia, sudjelovati u zanimljivim radionicama, ali i inspirirati se zanimljivim pričama snažnih i ostvarenih žena na Doručku sa snažnim ženama. Ove godine, Dan u raju odvija se pod motom – Snaga žene jer cijela svrha našeg studia i filozofije jest upravo osnaživanje žena i omogućavanje da s lakoćom i uz zabavne metode ostvare svoj puni potencijal!

Program započinje Doručkom sa snažnim ženama – na temu životni preokreti a uz fino čašćenje sponzorirano od strane Kredence zdravlja.

Kako svake godine nastojimo ženama pružiti inspiraciju i motivaciju da ostvaruju ispunjen život i ostvaruju svoje potencijale, ove smo se godine odlučile za neformalno druženje i live talk show u kojem vas želimo upoznati sa ženama koje su preokrenule svoje živote a više o tome možete pronaći ovdje!

Glavni program studia je Angels Body and Emotions Classic – program plesne tjelovježbe koji je zapravo i metoda osobnog razvoja. Sve naše dugogodišnje klijentice u ovom programu koji kombinira kružne pokrete, vježbe oblikovanja, yoga metode i meditaciju plesom uz šipku, ističu kako su uz ples osvjestile sebe, poradile na svom samopouzdanju, oblikovale ženstveno tijelo i ponovno se spojile sa svojom ženskom, senzualnom, ranjivom i snažnom prirodom. Uz ovaj program ne nedostaje ni super muzike i dobre zabave, a prijateljstva se ovdje stvaraju za cijeli život. Intro sat ćemo začiniti plesom naših polaznica i pokazati vam kako to izgleda kad osvjetiš sebe plesom i pokretom.

Osim tog programa, na tragu osvještavanja ženske snage i kružnih, ženstvenih pokreta u vježbanju osmišljen je i program Feminine workout koji je nemijenjen ženama koje vole vježbati uz ples, a ne zanima ih šipka kao rekvizit.

Ostale programe i raspored pogledajte ovdje!

Dodatak Angels Body and Emotions programima, svakako su radionice Sanje Plavljanić Širole koja će vas uvesti u svijet ostvarivanja želja i Amele Jančić Priganica koja će vam  pokazati kako osloboditi vlastiti glas.

Info o radionicama možeš pronaći ovdje!

Prijave za sve su obavezne na mail: maja.z@angels.com.hr