logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Doručak sa snažnim ženama s temom Životnih preokreta, koji će se održati u sklopu eventa za žene Dan u raju s Angelsicama, nastao je kao spontana i intuitivna ideja.
Kako svake godine nastojimo ženama pružiti inspiraciju i motivaciju da ostvaruju ispunjen život i ostvaruju svoje potencijale, ove smo se godine odlučile za neformalno druženje i live talk show u kojem vas želimo upoznati sa ženama koje su preokrenule svoje živote.
Inspiraciju smo pronašle upravo u vama, ženama, osluškujući ono što vas muči i osjećajući vašu želju za promjenama i potrebu za motivacijom.
Okupile smo snažne i divne žene koje će svojim pričama, sigurne smo, potaknuti i neke nove priče u vama. Pridružite nam se, inspirirajte se i potražite odgovore na neka svoja pitanja. Kažu da je 2018. Godina – godina ženske energije, pa je želimo pokrenuti zajedno s vama!

Doručak će se održati na samom početku Dana u raju, 24.3. 2018. U 11 sati. Sudjelovanje na svim programima pa tako i ovo je besplatno, a prijave obavezne na maja.z@angels.com.hr

 


 

 

Sanja Plavljanić Širola

 

Slijedeći zov vlastitog srca, Sanja je svoje zanimanje arhitektice, kojim se bavila 20 godina, zamijenila sasvim drugačijim i puno uzbudljivim životom: 2008. godine osnovala je Centar SRETAN DAN i počela održavati radionice osobnog razvoja. Od 2001.-2005. pohađala je školu za psiho-energetske terapute Snowlioni stekla zanimanje integrativnog terapeuta. Svakim su se danom sve više otvarala vrata tog sasvim drugačijeg svijeta, potpuno različitog od arhitekture. Zatim je završila radionice Sonie Choquette u SAD (ukupno 8), zaljubila se u njena učenja i odlučila ih prenijeti u Hrvatsku.

“Kad jednom odaberemo neko zanimanje, moramo li biti samo to, do kraja svog života? A u svakome od nas se kriju još mnoge druge čežnje, potencijali i talenti. Kad osjetimo snažnu potrebu za promjenom, važno je slijediti taj šapat svog srca, da bismo bili zaista sretni i u miru sami sa sobom!”

WEB STRANICA

 


 

 

Sanja Dajak Matanović

 

Prije nekih 6 godina promjenom načina života smršavila sam 50 kilograma i otklonila zdravstvene tegobe koje sam imala, ističe Sanja Dajak Matanović, inspirativna žena i vlasnica Kredence Zdravlja.

Sanja je do odluke o promjeni životnih navika došla velikim dijelom zahvaljujući svojoj ulozi majke. Njena motivacija je bila želja da nauči svoju tada 5-godišnju curicu da živi zdravo i da joj se ne dogodi kao i njoj da uči živjeti s 30 i nešto, a budući djeca uče po modelu jedini ispravan način je bio da pokaže svojim primjerom. Jednako tako je sve više postajala svjesna da će s godinama biti sve bolesnija i da će tom djetetu oduzeti mamu nastavi li tako živjeti.  Vaga je tada pokazivala 112 kilograma.

Promijenila je način prehrane, upisala se u teretanu, ali i na satove plesa. U prvih godinu dana izgubila je 35 kilograma, a sljedeće dvije preostalih 15. Redovitim treninzima je ojačala tijelo, dobila mišićnu masu. No budući da je bila svjesna kako je način prehrane uvelike povezan s emocijama, završila je edukacije iz coachinga kako bi bolje razumjela sebe i sve procese koje je prošla.

FACEBOOK STRANICA

 


 

 

Nadja Skazlić

 

Nadja Skazlić, osnivačica i voditeljica Centra za osobni razvoj i unapređenje zdravlja Novi život Nova Ja, učiteljica, integrativna terapeutkinja

Nakon desetak godina pedagoškog rada i više od dvadeset godina poduzetništva, bogatog životnog iskustva, promjena i izazova te brojnih edukacija, Nadja Skazlić živi život kakvog želi i pomaže drugima koji to žele. Vodi troipolgodišnju školu osobnog razvoja Novi Život Nova Ja koja se bavi osnaživanjem žena koje žele uzeti život u svoje ruke. Osim škole, sistemskih konstelacija, retreata i intenziva, nudi i poseban program Nakon prekida– pomaže ženama i muškarcima proći kroz prekid veze ili razvod braka. Također razvija program za osjetljivost, bespomoćnost, anksioznost i paniku: Moje sigurno mjesto.

“Podržavam žene da si pomognu i krenu dalje pokretane svojom unutarnjom snagom. Smisao osobnog razvoja nije usavršavanje, već odbacivanje tereta i življenje radosti i lakoće. Na tom putu sam uz vas”.

WEB STRANICA

  

Ivka Armanda Todorović

 

Vlasnica studia Angels Body and Emotions i suosnivačica istoimene metode plesa i osobnog razvoja, kreatorica branda Mamasita and Son, žena koja budi strast u drugim ženama. Nakon studia novinarstva i rada u Odnosima s javnošću okreće svoj život naglavce i unatoč pritiscima okoline napušta siguran posao i pokreće Angels studio. Vjeruje da su strast i ranjivost pokretaći punog života i želi svojim iskustvom inspirirati druge. Svojim drugim velikim izazovom smatra majčinstvo za koje kaže da je potpuno promjenilo sve što je mislila da zna o sebi.

Životne promjene, bilo pozitivne ili naizgled negativne, ponekad nas dočekaju nespremne i preokrenu nas naglavačke. Vjerujem da ranjivošću, otvorenošću i hrabrošću možemo sve okrenuti u svoju korist. Ali potrebno je napustiti zonu ugode i izložiti se. Iako je to ponekad izazovno, život tako postaje sočniji i strastveniji. Vjerujem da mu je to poanta.

WEB STRANICA

  

Helena Fjorović

 

Helena je čvrsto vjerujući u svoju intuiciju i ideju je napustila stabilan posao kako bi “zaplivala” poduzetničkim vodama i bez obzira na cjelokupni rizik, ono što je prije bila samo zamisao, pretvorila je u stvarnost. 11 je godina radila u državnoj firmi i šest godina u zdravstvenom sektoru kao medicinska sestra, a zatim odlučila riskirati, ostaviti siguran posao u privatnoj poliklinici i krenuti u otvaranje vlastitog posla. Zajedno sa svojim partnerom otvorila je firmu Fit factory d.o.o. te su preuzeli slovensku “Linea Snella” franšizu za mršavljenje i oblikovanje tijela.

Oduvijek sam znala da ću jednom imati nešto svoje, a “okidač” koji mi je dao ideju je bila masaža kojom sam bila jako zadovoljna te sam u šali rekla maserki da ću je zaposliti kada jednom otvorim vlastiti biznis. A to sam i učinila. Nije bilo lako ali isplatilo se izaći iz zone komfora i zaroniti u nepoznato!