logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Doručak sa snažnim ženama – Posao sa strašću

Home / Angels Body and Emotions  / Doručak sa snažnim ženama – Posao sa strašću
Dan u raju

Pridružite nam se na doručku i live talk showu u kojem ćete imati prilike uživati u pričama nekoliko žena koje su svoj posao pretvorile u svoju životnu strast.  Njihov im posao daje mogućnost da ispune vlastitu svrhu i posao se pretvorio u životni poziv.

Poslušajte njihove priče. Priče o uspjesima i neupjesima, težinama i ljepotama ovakvog odabira te zašto unatoč svemu ili baš zbog svega toga uvijek iznova odabiru raditi ono što ih ispunjava i čini sretnima.
Pitajte pitanja koje vas muče, otkrijte možda neke svoje kočnice i, ono najvažnije, spoznajte kako nikad nije kasno i kako u različitim poslovnim sferama postoje poslovi u kojima biste baš vi možda uživale.

Danas je ovo česta tema, kako raditi i zarađivati od posla koji volimo, kako neki hobi pretvoriti u posao ili izvor dodatne zarade i kako probuditi strast prema svemu što činimo. Baš zato osjećamo da je ovo pravi trenutak za ovakvu temu.

Na doručku su s nama:
Goga Balaban
Kristijana Vučetić
Helena Fjorović
Mirna Radošević
i moderatorica Ivka Armanda Todorović

 

Više o ženama:

Goga Balaban

Goga za sebe kaže “Boginja u svom svetu. Uživam da osnažujem žene, prisustvujem trenutku kad probude senzualnost i intuiciju i shvate šta su sve sposobne da učine od života.” Kreirala je vlastiti Free spirit koncept u razvoju duhovnosti „vraćajući“ ženama Boginje u svakodnevni život, koji su poslije Svetlana i ona pretvorile u četiri ciklusa radionica. Na svojim predavanjima podsjećaju žene na žensku energiju i intuiciju u kojoj leži spas, ne samo za ženu nego i za cijelo njeno okruženje. Program „Buđenje Boginje“ do sada je prošlo nekoliko stotina žena u Novom Sadu, Beogradu i Zagrebu.

 

Helena Fjorović

Vlasnica i terapeut Linea Snella jug centra za oblikovanje tijela u Novom Zagrebu. “Strast mi je pomagati ženama da uvijek budu zadovoljne, zavole se i misle na sebe jer briga o sebi nije sebičnost.”

 

Kristijana Vučetić

Što god sam u životu radila, svaki moj projekt, posao i aktivnosti, sadržavale su u sebi istu esenciju: rast i transformaciju. Ne samo da sam rasla ja osobno, već sam svojim djelovanjem često inspirirala i podržavala druge. Podržavam ih u nadilaženju svega malog i življenju iz jaja. Dobro, srca. Ne vidim ja u nikome od nas ništa malo i boli me ideja da itko ode s ove planete, a da nije pio nektar života, da nije okusio ono mistično što se otvara kad okačimo dušu na jarbol i otvorimo se inspiraciji da teče kroz nas. Kažu mi ljudi da sam hrabra. Kao, toliko sam toga u životu prošla, nikad ne mirujem (mirovat ću kad umrem). Nije ti to hrabrost. Hrabrost je kad se nečeg bojiš, a svejedno to učiniš. Ovo ti je da ne znam drugačije. Kroz godine istraživanja i učenja, propitivanja i upoznavanja (prvenstveno) sebe, pronašla sam nekoliko alata s kojima mi je najdraže raditi: svjesni dodir, rad s inteligencijom biljaka, pisana riječ i razgovor.

 

Mirna Radošević

Mirnini bliski suradnici često kažu da je poput ptičice i da radoznalo leti s cvijeta na cvijet, s grane na granu kako bih doživjela novo iskustvo. Kažu da ju nije jednostavno pratiti i uvijek se čude njezinoj energiji. Pored svog profesionalnog razvoja, Mirna je veliki zaljubljenik u osobni razvoj i uživa u istraživanju dubina svog bića. Možda tu leži odgovor o njezinoj energiji. Strastvena je i predana u meditaciji i refleksiji te svakodnevno provodi 1-3 sata u meditacijskoj praksi. Mirna radi kao predsjednica uprave u tvrtki Salveo d.o.o., koja distribuira bezreceptne, OTC proizvode na 6 tržišta srednje i istočne Europe… Na svom putu, Mirna je s vremenom razvila i veliku strast prema liderstvu i razvoju organizacijskih timova. Danas osjeća da “služi” drugima kao predsjednica Uprave i da je njezina glavna uloga pomoći članovima tima da razviju svoje potencijale.

 

Ivka Armanda Todorović žena je koja budi strast u drugim ženama. Po struci novinarka, kratko vrijeme se bavila PRom, a onda postala instruktorica senzualnog plesa oko šipke. Nakon nekoliko godina kreirala je koncept Body and Emotions koji se bazira na holističkom pristupu tjelesnom vježbanju plesnim metodama spajajući emocije, um i tijelo. Ivka je certificirana kao joga instruktorica i ta znanja također koristi njen koncept.
Njena strast i životni poziv jest buđenje osjećaja moći, slobode i samopouzdanja u ženama kroz ženstvene, opuštajuće i senzualne pokrete, kao i druge metode kojima ženama pomaže da se vrate sebi.

 

Sve naše gošće očekuju i prigodni pokloni, te degustacije naših sponzora. Više o ostalim radionicama pogledajte ovdje.

 

Dan u raju raspored

Raspored