logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Angels Body & Emotions studio, mjesto je na kojem žene plešu, druže se i bave se sobom. Toliko je malo mjesta i vremena gdje se žena posvećuje sebi, i naša je misija da baš to pružimo svakoj ženi. Kutak u kojem će biti samo žena, oslobođena uloga i stresora svakodnevice.

20.10. na Danu u raju, eventu s tematikom – Živjeti sa strašću, očekuju vas, između ostalog i besplatne radionice na tematiku prehrane, eteričnih ulja, posla koji ćete voljeti, osobnog razvoja i života boginje 🙂

Pročitajte što vas očekuje, prijavite se na mail maja.z@angels.com.hr i učinite nešto predivno za sebe.

Na eventu ćete moći probati i naš program Classic koji je na rasporedu u 12 i 18 sati, a sve vas darujemo poklonima naših sponzora!

 

Maja Jakovinac – Emocije na tanjuru
Kako često zametnemo ključeve od auta, mobitel i druge sitnice, tako često “zametnemo” i hranu, najčešće nešto što ustvari ne hrani ni dušu ni tijelo. Pa kako onda osvijestiti svoju prehranu, da bude gušt, da bude sa svrhom, da zagrije srce i nahrani tijelo?
Da bismo živjele sa strašću, potrebno nam je puno energije i snage, pa neka i hrana podržava naš način života na najjednostavniji mogući način prilagođen nama!
Maja će vas upoznati s načinom prehrane koji se uklapa u brzi ritam života i ne tjera nas da se odreknemo vlastitih malih zadovoljstava.

Dolores Mihelić – Make and take Young Living

Na ovoj praktično-informativnoj radionici, dobiti ćete zanimljive i sjajne recepte, te same izraditi svoje kremice i rolere. Dolores će s vama podijeliti svoje iskustvo života s eteričnim uljima, te kako ona na nju utječu i što su sve promijenila u njenom životu. Izrađene kremice, rolere i sredstva za čišćenje ponijeti ćete kući. Osim toga, na radionici ćete naučiti kako koristiti eterična ulja u svakodnevnom životu, kako pomoći sebi i svojoj obitelji, kako ojačati imunitet, a svako ulje ćete moći vidjeti, pomirisati i doživjeti.

Goga Balban – Boginje žive sa strašću
Goga će vas uvesti u svijet Boginja i kroz jednostavan tekst otkriti ćete koja je Boginja dominantna za vas i u Vašem životu. Arhetipovi Boginja koje su u nama, mogu da nas vode ka zadovoljstvu kad smo u balansu i harmoniji, ali mogu da budu i veoma razarajuće ako nas ne podržavaju. Za ženu je važno da upozna svoj arhetip žene i postane svjesna urođene osnove svoje ženstvenosti. Na taj način će se osloboditi mnogih predrasuda i izbjeći o sebi da misli samo kao o “domaćici”, “majci”, “poslovnoj ženi”, “ljubavnici”… Žena treba da prihvati ove arhetipove kako bi obogatila svoj život i odnose sa drugima. Aktivirajte Afroditu i ljubav i uspostavite harmoniju u različitim oblastima života.

Elvira Mlivić Budeš – Kako zarađivati radeći što volimo
Ponekad nam se učini da imamo snagu i hrabrost nešto učiniti i napokon prekinuti seriju loših dana na poslu, no onda se obično dogodi neki pozitivan događaj ili odemo na godišnji odmor pa pomislimo da realnost i nije tako strašna i vratimo se na staro. Teško je ljudima skupiti hrabrost da budu ono tko jesu i posvete se onome što vole. I sama sam prošla kroz te izazove, a danas sam potpuno sigurna da je jedino ispravno raditi ono u čemu uživate.

Ivka Armanda Todorović – Brutalno Svoja – Kako živjeti sa strašću?
Budi svoja. Rečenica koja je tako često ponavljana na svim društvenim mrežama da se naprosto izlizala. Što to zapravo znači biti brutalno svoja i kako to postići uvijek ispočetka? Ivka će vas provesti kroz svoje metode tjelesnog, emotivnog i duhovnog osobnog razvoja i predstaviti svoj novi program na ovoj kratkoj radionici.
Cilj ove radionice jest pokazati kako osobni razvoj nije čarobni štapić od kojeg se uvijek osjećaš savršeno, već kako je važno u okviru istog pronaći svoje metode da upoznaš sebe, prihvatiš sebe i na kraju – zavoliš sebe. I to svaki dan ispočetka. Ne možeš voljeti sebe, ako se ne poznaješ. A kad zavoliš sebe onda ćeš i biti ono što jesi u svakoj situaciji. Najljepše je kad pred nikim ne moraš navlačiti maske i takav život je apsolutno strastveniji. Strastven život je život samopouzdanja – na tjelesnoj, emotivnoj i duhovnoj razini.

 

Dan u raju raspored

Raspored