logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

 

Naše je uvjerenje da žena mora imati mjesto i vrijeme da bude samo žena

– opuštena, slobodna i prisutna u sadašnjem trenutku, a naša filozofija da vježbanje mora biti ugodno, zabavno i ispunjavajuće.

Upravo zato kreirale smo program koji ženi pristupa holistički, uzimajući u obzir njeno cjelokupno biće, iznutra i izvana, njeguje njenu autentičnost i razbuđuje svima urođeno tjelesno samopouzdanje.

 

 

Što te očekuje?
Trening ples na šipci sastoji se od workouta koji je kombinacija senzualnih, kružnih pokreta tijela namijenjenih postizanju fleksibilnosti, jačanju mišića i povezivanju tijela s emocijama. Nakon toga usmjeravamo se na šipku i polako, u vašem ritmu osvajamo element po element, s lakoćom i kroz ples. I šećer na kraju je meditacija pokretom koja se pleše prvo u naučenoj koreografiji, a kasnije postaje potpuno intuitivna.

 

Za koga je ovaj trening?
Za punoljetne žene koje trae način rekreacije koji će ih ispuniti, oblikovati tijelo i opustiti um. Ovakav način plesa zanimljiv će biti i ženama koje nisu navikle na sportske aktivnosti i ženama koje se bave sportom. Isto tako, podjednako će izazovan biti za plesačice i žene koje nikad nisu plesale ili misle da imaju dvije lijeve. J

 

U čemu se trenira?
Na trening ponesite tajice ili lagani donji dio trenirke, ugodnu majicu i bilo što u čemu imate slobodu pokreta i opušteni ste. Tenisice i cipelice ostavite u svlačionici jer ćete trenirati bose.

Na tematskim Chairdance radionicama i drugim posebnim programima biti će navedeno je li potrebna dodatna oprema i kakva.

 

Kakve su to previsoke platforme o kojima svi pričaju?

Cipelice koje žene obuvaju nakon nekoliko mjeseci treniranja doći će na red kad za njih budete spremne. One nisu samo previsoke platforme nego nešto što će vam dati dodatno samopouzdanje.

U početku nisu potrebne, no vremenom one plesu daju novu dimenziju kada im se pristupa na pravi način. Cipele su namijenjene djelu Classic sata u kojem se pleše, tako da u njima niste čitav trening.

 

A šipka?

Šipka je samo jedan dio Classic programa. Njegov naglasak je na oblikovanju vašeg tijela, stvaranju dobrog osjećaja i buđenju emocija te podizanju samopouzdanja, a šipka je samo jedan rekvizit koji vam u svemu ovom pomaže. Upravo stoga ovo je drukčiji način vježbanja koji pruža izazove na šipci, ali postepeno i uz osjećaj snage, slobode i plesa.

 

Nema ogledala?

Tako je, vježbe se izvode tako da ih same osjećate bez da u ogledalu vidite svoj odraz. Na taj način vježbačice se fokusiraju na osjećaj i na sebe same, a ne opterećuju se vanjskim odrazom. Vježbe se uče neko vrijeme i pravilna tehnika usvaja se uz pomoć instruktora i osvještavanja tijela.

 

Meni je neugodno…

Osjećaj srama i neugode posve je prirodan i vrlo brzo nestaje. Atmosfera na treningu je intimna i opuštajuća – lagano osvjetljenje, glasna i ugodna muzika i ono najvažnije – nema ogledala!

Classic trening namijenjen je svakoj ženi, pa čak i onim ženama koje nikad nisu plesale i misle da to ne mogu ili osjećaju sram i neugodu pri pomisli na šipku. Na pravom ste mjestu.