logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
plesni pokret

Ova radionica nastala je kao potreba mnogih žena da zarone dublje u filozofiju ženskog pokreta koji svoje temelje vuče iz učenja Sheile Kelley i njenog S factora. Kružni pokreti u vježbanju dovele su mnoge od nas do toga da se bolje osjećamo u vlastitom tijelu, da više doživljavamo svoju žensku bit, da steknemo samopouzdanje ili se osvijestimo i oslobodimo do mjere da se možemo povezati s divljinom u sebi. Temelji u njoj su i u plesnim radionicama koje sam pohađala te učenjima Gabriele Roth (5 ritmova) i brojnim drugim filozofijama plesnog pokreta, ali najviše su temeljeni na Ivkinom osobnom iskustvu plesa i rada sa ženama.

Putem kojim je išla zajedno sa svim ženama koje je podučavala, kao i sa svojim instruktoricama, došla je do brojnih novih spoznaja. Iako se nije (još) educirala u bilo kakvoj psihoterapiji, promatrajući žene, a u konačnici i samu sebe, spoznala je nešto što danas zovem EMOCIONALNIM IKONAMA. To su u suštini različiti dijelovi nas koje zovemo emocijama, a koji su često u sukobu ili su nam neke prirodne, a neke nas plaše iz različitih razloga. Te ikone, ti unutarnji likovi ili arhetipovi ili Boginje u nama, kako god ih zvali, mogu se razbuditi i plesom, pokretom.

Upravo zato da svim ženama pružimo više i iz želje da zaronimo dublje u pokret, u žensku bit, u plesnu osobnost svake posebno, nastala je ova radionica.

Termin radionice je 15.04. nedjelja od 11 do 16 sati.

Mali upitnik i dodatne informacije dobit ćete unaprijed nakon prijave.

Info&prijave: maja.z@angels.com.hr

Radionica je namijenjena svim Angels levelima, ali dobrodošle su sve koje su krenule u slobodan ples, te sve žene koje plešu oko šipke s naglaskom na slobodnom pokretu i ženstvenosti.

 

 

Dojmovi s prve Emotions radionice:

 

U subotu sam bila na Ivkinoj radionici Emotions, koju vam od srca preporučam da si ju “priuštite” idući puta! S obzirom da sam znala u kojem smjeru će ići radionica, jako sam joj se veselila i iako sam se trudila smanjiti očekivanja, ona su ipak bila prilično velika, no Ivka ih je definitivno uspjela nadmašiti! Kada sam došla, prisilila sam se isključit onaj senzor instruktorice i posvetiti tu radionicu sebi, kao nekada, kao vježbačici i ženi… i trebalo mi je malo da glava posluša, no uspjela sam! Predivna 4 sata koja su proletila, doživljaj za koji još uvijek nisam našla riječi kojima bih ga opisala, iskustvo i spoznaja o kojoj nisam ni sanjala da će se dogoditi, tijelo koje drhti i reagira na sasvim neočekivane taktove i emocije.. i sve to toliko opušteno, kroz ples, pokret, slobodu.. evo..i sada se ježim.. Vjerojatno će mi trebati još neko vrijeme da procesuiram sve to, no ono što znam, da mi je to definitivno trebalo.. meni kao vježbačici, ali i meni kao instruktorici jer mislim da na vlastitom primjeru puno bolje mogu razumjeti i prepoznati vas! I ne, ovo nije plaćeni oglas, ovo je bilo iskustvo koje zaista želim podjeliti sa vama, ali još više od toga želim vam da ga i same uskoro doživite! :-)))

Sanja

  

Voljela bih da ovo iskusi svaka Angelsica. Svaka koja pomisli da ne zna u kojem smjeru ide, koja želi zagrepsti u neke nepoznate emocije, steći dojam o točno odredjenoj emociji ili dobiti odgovore na pitanja koja kroz svoj ples sama ne moze dobiti. Ivka vam u ovom procesu (da, nazvala sam ga proces jer radionica je prepovršna, prezemaljska riječ) neće dati te odgovore već će vas toliko dobro voditi kroz svih 12 emocionalnih likova da ćete do odgovora doći same, istovremeno imajući osjećaj da neka uzvišena energija kanalizira kroz nju. Kad daješ cijelu sebe kao ona rezultat ni ne može biti drugačiji. 

Bilo je vrlo iscrpljujuće, i fizički i emotivno, ali u isto vrijeme i bajkovito i nestvarno. Hvala Ivki i onim divnim ženicama koje su bile dio ove subotnje magije.

Iva

 

Toliko divne energije, prepuštanje muzici, isključivanje glave, slušanje tijelom, plesanje, plesanje, plesanje, poniranje u sebe, nekad s lakoćom, nekad uz trud, otkrivanje svih svojih lica kroz uloge, meditiranje, uživanje, opet i opet!

Jasmina

 

Savršeno iskustvo.. toliko otkrivajuće, toliko inspirirajuće.. i ono što je mene oduševilo je zadiranje u vode u kojima možda ne bi išla sad a možda ni u nekoj skorijoj budućnosti, a otkrile su mi neke nove vidike i dimenzije.. i onda shvatiš koliko imaš još prostora za rad na sebi, za otkrivanje, za istraživanje… definitivno preporučam i predbilježavam se za sljedeću.

Ivana 

 

Emotions radionica mi je otvorila vrata u moje srce, pokrenula je gomilu emocija i dala mi snagu za dalje.

Emocije, pokret, ženska energija i vrlo intenzivan doživljaj plesa.

Veselim se idućoj i mislim da bi svaka od nas trebala pokloniti sebi nešto takvo ne razmišljajući o ničemu osim o sebi. Biti dovoljno sebična da si pokloniš užitak u otkrivanju sebe!

Zrinka