logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

Svake godine s početkom proljeća u našem se studiu priprema predivni besplatni event za žene Dan u raju s Angelsicama. Brojna predavanja, radionice i plesni programi održavaju se s ciljem povezivanja žena i predstavljanja našeg studia i njegove filozofije rada na sebi kroz zabavu i užitak.

 

Dan u raju održava se u subotu, 24.3. s početkom u 11 sati.

 

Ove godine Dan u raju okrunjen je posebnim početkom – takozvanim brunchem pod nazivom – Doručak sa snažnim ženama – životni preokreti. Ideja je nastala kao svojevrstan odgovor na ono što se najčešće pojavljuje kao pitanje među našim klijenticama – kako napraviti promjenu? Bilo da je u pitanju preokret u životnom stilu, razvod, nezadovoljstvo poslom ili dodatna motivacija, žene su često neodlučne u poduzimanju koraka ka nečem boljem.

 

Upravo zato naše gošće Sanja Dajak Matanović, Sanja Plavljanić Širola, Nadja Skazlić, Helena Fjorovići moderatorica Ivka Armanda Todorovićće kroz priču svojeg osobnog iskustva i iskustva rada s drugim ženama svima, vjerujemo, dati malo vjetra u leđa. Ako vam je potrebno malo inspiracije, ako vam se po glavi motaju pitanja koja nemate kome postaviti ili jednostavno želite čuti zanimljive priče, pridružite nam se!

 

Nakon inspirativnog i zdravog doručka imat ćete priliku ostati na radionici po izboru. Možda naprimjer želite propjevati ali mislite da niste za to? Ili želite saznati kako ostvariti želje svog srca? Ili možda želite probati poseban program plesa oko šipke koji kombinira ples, yoga metode, vježbe opuštanja i kružne pokrete – Angels Body and Emotions Classic?

A da ne spominjemo SummerBody koji će vas stesati, Chairdance na kojem ćete svoju ženstvenost razbuditi plešući na stolici ili fenomenalan Feminine Workout– plesni i fluidni trening koji oblikuje mišiće, razbuđuje senzualnost i ženstvenost i olakšava svakodnevne napetosti i stres!

Naravno, možete i samo doći popiti kavu i počastiti se poklonima naših sponzora.

Neka ta subota bude vaš poklon – Vama!

 

Sve informacije uskoro na našim stranicama, a dodatna pitanja usmjerite na maja.z@angels.com.hr