logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret

S radošću Vas pozivamo da nam se pridružite na probnom satu našeg najdražeg programa sa šipkom – Angels Classic. Prijavite se i osigurajte si mjesto na besplatnom satu i probajte kako je to vježbati s nama. Dopustite nam da poljuljamo vašu dosadašnju percepciju tjelovježbe i natjeramo vas da želite još!

 

Ne bi li bilo super jedva čekati trening?

 

Termini probnih satova:

subota 19.01. u 13 sati
subota 26.01. u 13 sati
ponedjeljak 28.01. u 20:30 sati

 

Angels Body and Emotions Classic je program u kojem ćete uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu!

Ovo putovanje odvija se u deset levela od kojih je svaki ulomak priče koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Pristup vježbanju koji potpuno izbacuje ogledala, prigušena rasvjeta i naglasak na plesu i muzici, kreiraju ugodnu i poticajnu atmosferu zbog koje ćete ova dva sata tjedno ljubomorno čuvati za sebe bez iznimke – godinama.

 

Termini u kojima će se održavati početne grupe su:

subota u 13 sati
ponedjeljak u 20:30 sati

* početak vježbanja je 23. i 25.02.2019.

 

Info & prijave: maja.z@angels.com.hr