logo
ANGELS BODY & EMOTIONS je program kreiran od žena za žene.  Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi.
POLICA PRIVATNOSTI
plesni pokret
Title image

Moć ženskog ciklusa

Home / Angels Body and Emotions  / Moć ženskog ciklusa

Na ovoj radionici naučit ćeš alate koji će ti omogućiti bolju kreativnost i produktivnost u skladu s tvojom cikličkom prirodom

 

Menstrualni ciklus je dio ženske prirode koji nam omogućuje duboko povezivanje s nama samima i upoznavanjem vlastitog ciklusa i načina na koji funkcioniramo u određenoj njegovoj fazi može nam uvelike olakšati svakodnevni život.

Ako si se ikad pitala zašto i kako se tvoje emocije, tijelo, pa čak i misli mijenjaju kroz mjesec, onda je ovo radionica za tebe.

Spoznaje o ciklusu te spoznaje kako život barem malo prilagoditi istom omogućuju ženi da PMS više ne doživljava kao najgoreg neprijatelja i da joj menstruacija postane vrijeme u kojem uživa i doživljava ga svetim.

Poznavanje vlastitog ciklusa omogućuje nam da otkrijemo svoj jedinstveni način postojanja i funkcioniranja u životu.

 

Ova je radionica za tebe:

  • Ako imaš jake menstrualne bolove i patiš od simptoma PMS-a
  • Ako osjećaš pregorijevanje često i osjećaš da si stalno u stresu
  • Ako hoćeš istražiti kako ti ciklus može pozitivno utjecati na život
  • Ako si čula tu i tamo za ŽENSKU SNAGU ili ENERGIJU i slušaš o tom ciklusu, ali nisi sigurna što to znači
  • Ako želiš naučiti balansirati svojim emocijama i svojom energijom
  • Ako želiš doživjeti svoje tijelo u pokretu kroz ciklus

 

Što te očekuje na radionici:

  • povezivanje s našim fizičkim i energetskim centrom snage i mudrosti (maternicom)
  • upoznavanje s četiri univerzalna ženska arhetipa (Dinamična žena, Žena koja voli, Divlja žena i Mudra žena) koja su dio menstrualnog ciklusa, ciklusa godišnjih doba i Mjesečevog ciklusa.
  • povezivanje s menstrualnim ciklusom ili mjesečevim ciklusom (žene u perimenopauzi ili postmenopauzi) na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini
  • istraživanje menstrualnog ciklusa pokretom, plesom i muzikom te spoznaja o povezanosti ciklusa i tjelesne aktivnosti (ples kroz 4 faze ciklusa)

Radionica je otvorena za sve žene, bez obzira na to imaju li maternicu ili ne, te bez obzira na to kakav je trenutno njihov ciklus (aktivan ili pasivan).

 

 

Voditeljice:

 

Sandra Volčanšek 

Moon Mother i Advanced MM Mentorica

Sandra je Moon Mother od ( 2014.g. obuka i inicijacija kod Mirande Gray).

Od inicijacije vodi ženske grupe u Zagrebu u kojima se prima Globalni Womb Blessing i daje osobne Womb Blessing tretmane. Do 2019. godine primila je još nekoliko Mirandinih inicijacija i obuka te je sada Moon Mother® 3.stupnja i Advanced Moon Mother® Mentor ( menstrualna mentorica ).
Njen rad sa ženama je put podrške i širenje informacija ženama kako bi probudile svoje ženske energije i živjele u skladu sa svojom cikličkom prirodom.

Više na: https://moonmothersandra.wordpress.com/

 

 

 

 

Ivka Armanda Todorović

Žena koja budi strast u drugim ženama. Po struci novinarka, kratko vrijeme se bavila PRom, a onda postala instruktorica senzualnog plesa oko šipke. Nakon nekoliko godina kreirala je koncept Body and Emotions koji se bazira na holističkom pristupu tjelesnom vježbanju plesnim metodama spajajući emocije, um i tijelo. Ivka je certificirana kao joga instruktorica i ta znanja također koristi njen koncept.

Njena strast i životni poziv jest buđenje osjećaja moći, slobode i samopouzdanja u ženama kroz ženstvene, opuštajuće i senzualne pokrete, kao i druge metode kojima ženama pomaže da se vrate sebi. Promiče mentalno zdravlje i snažno vjeruje u autentično življenje. Aktivna je blogerica, a njene tekstove možete čitati ovdje, kao i u tjednom inspirativnom newsletteru u kojem dijeli svoje znanje zajednici žena.

 

 

Termin: 22.10. subota u 10:30 sati
Trajanje: 3,5 sata
Cijena: 300 kuna/39,81 eura (250 kuna/33,18 eura za Angelsice)

Prijava: maja.z@angels.com.hr